CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 21, 2010

malas

bila time2 nk exam mesti perasaan mls tuk study 2 ada..

mcm skrng nie la,aku rasa sngt mls tuk study..huhu
da la esk n lusa aku ada paper..

mcm mana nk hilangkan perasaan malas nie..

YA ALLAH buka kan la pintu hati ku untuk menerima pelajaran..AMIN..

Friday, April 16, 2010

balik kampung


esk aku nk blk kampung..hehe
perasaan berkobar2 nk blk kg...
final exam pn aku da xpk sangat...

bila aku nk rasa tenang yg betul tenang2 mst kt kg...
kalo kt tempat lain aku rasa xdpt ketenangan mcm 2..

bila berada dekat ngan family aku rasa epy...
xnk pk da benda2 lain yg meyesakkn otak aku nie...

melayan karenah adik2 yg ramai kt rumah 2 blh wat aku tenang...

tenang..tenang...tenang...

Friday, April 9, 2010

projek akhir

minggu dpn da nk kena present PSM(projek sarjana muda)...
tinggal bape ari je lagi untuk menempuh saat getir itu...
perasaan takut makin menjadi2..huhu

mintak2 time 2 nanti sume nya berjalan dgn lancar..AMIN....


Thursday, April 1, 2010

i'm back

lama nya x update blog...
semenjak 2menjak nie kesihatan diri xmengizinkn aku nk update blog..huhu
percaya x skrng aku da makin kurus..hehe
gara2 tidak sihat..ok
kalau x xde makna nya aku kurus..hehe
balik kg je sume org ckp da makin cengkung..
mmg selera mkn aku trn merundum la sejak dmm nie..
n sejak xsihat nie perasaan aku xmenentu,
rasa rindu yg membuak2...
kalo blh tiap2 minggu aku nk blk kg,nk jmp keluarga terCINTA...
I MISS U OL termasuk kwn2 yg sy suka