CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, May 31, 2010

budak setan...

sape dia budak setan??
budak yg sangat jahat mengalahkn setan..

budak setan yg pd masa dulu aku admire sngt=)

xde sape pn bdk setan nie,yg sebenar nya aku nk cite sal lagenda budak setan..

masa aku sklh menengah dulu novel lagenda budak setan glamour sngt...
aku pn da xingat masa bila aku baca novel nie,form 1 o form 2 kot...

dulu masa sklh2 novel ahadiat akashah mmg glamour n diminati ramai bdk2 sklh mcm aku..hehe
tp skrng aku nk cari blk novel2 dia da xde jual da..(sangat sedih..huhu)
aku nk sngt baca blk novel lagenda budak setan nie..
sbb aku da xingat sangat jalan cerita nya mcm mana..
tp yg pasti novel nie merupakan novel favourite aku dulu..
tangkap leleh la baca novel nie,siap layan feeling lg...

minggu dpn nk kua movie sal lagenda budak setan...
aku xsabo nk tgk...
ada sape2 x nk temankn aku g tgk movie nie..hehe=)


Saturday, May 29, 2010

ari2 yg membosankan...

ari nie ari yg amat bosan...huhu

ari nie bgn agak lambat..
lps bangun g mandi n bsh kain...

lps 2 aku da xtau nk wat apa da...

d'sebabkn terlalu bosan aku kemas baju tuk blk kg.
tp aku blk kg minggu dpn..haha
ini lah yg terjadi kalo da xde apa nk buat...

lps kms baju..aku bosan lg...
lyn fb tp xde org on9 pn..
mayb sume org kua berpoya2..
aku je yg malang duk umah dlm keadaan bosan...

kesimpulan nya today is so bored=(


Tuesday, May 11, 2010

xde keje cari keje...

ari nie xde keje cari keje..hehe

ari nie rasa lega ckt sbb da lps present PSM 2..
ALHAMDULLILAH

lps je present aku n kengkawan aku yg sengal g melawat taman seribu bunga..

pdhal bukan nk melawat sangat..saje nk pg sbb nk begambo je yg lebih..hehe

lgpn aku ingin menikmati saat2 indah di melaka sebelum aku meninggal negeri ini..huhu

rasa mcm baru je aku sampai cnie,tp pejam celik2 da nk dkt 5taun aku duk cnie..
rasa sedih lak;(


welcome 2 taman seribu bunga=D




sngt epy bila da abs present PSM 2=D