CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, May 31, 2010

budak setan...

sape dia budak setan??
budak yg sangat jahat mengalahkn setan..

budak setan yg pd masa dulu aku admire sngt=)

xde sape pn bdk setan nie,yg sebenar nya aku nk cite sal lagenda budak setan..

masa aku sklh menengah dulu novel lagenda budak setan glamour sngt...
aku pn da xingat masa bila aku baca novel nie,form 1 o form 2 kot...

dulu masa sklh2 novel ahadiat akashah mmg glamour n diminati ramai bdk2 sklh mcm aku..hehe
tp skrng aku nk cari blk novel2 dia da xde jual da..(sangat sedih..huhu)
aku nk sngt baca blk novel lagenda budak setan nie..
sbb aku da xingat sangat jalan cerita nya mcm mana..
tp yg pasti novel nie merupakan novel favourite aku dulu..
tangkap leleh la baca novel nie,siap layan feeling lg...

minggu dpn nk kua movie sal lagenda budak setan...
aku xsabo nk tgk...
ada sape2 x nk temankn aku g tgk movie nie..hehe=)


4 comments:

Aziati Zolman said...

i temankan u nak?u belanje la i..muehehe

Ces't La Vie said...

Wah rajinny tulis blog best ke novel 2,tgk penulis dia muke leh thn...so nk tgk la filem dia,sbb x pernah tau pun kewujudan novel 2.follow la blog i ye hehe http://adhila.blogspot.com

mizmizza said...

aziati i bayar singgit je ok x..haha
dila best sngt novel 2..
mmg rasa rugi sngt xbeli sendiri novel 2 dulu..huhu
dulu mse sklh xmampu pinjam org je..

Aziati Zolman said...

ala...singgit je wat bli popcorn pun xlepas..hehe