CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, June 26, 2010

COOL JUMPER CONTEST

nama aku d'tag oleh dawy untuk menyertai contest =D
untuk mencuba nasib aku pun try la..hehe

syarat2 contest :

  1. Rakamkan sebarang gambar anda atau bersama kawan2 dengan aksi lompat yang paling cool.
  2. Gambar yang diedit secara sederhana atau yang unedited juga diterima.
  3. Be my follower --> Nina Aman
  4. Repost entri ini di blog2 anda dan tag 4 kawan.
  5. 2 foto dengan aksi lompatan paling cool akan disiarkan di blog saya dan berpeluang menerima hadiah menarik.
  6. Tarikh tutup: 4 JULAI 2010
Gambar yg aku pertaruh kan..hehe =D
bergembira selepas abis presentation =D

aku nk ajak kwn2 lain yg suka melompat join contest nie..hehe

3 comments:

PUPUT said...

nnt puput try cari kot2 ada ek gmbar lompat mlompat ni..klu ada join skali..^_^

mizmizza said...

cpt g selak album lama2..
mana tau ada..hehe =D

hudhud said...

haha tak terlayak i untuk contest ni sbb tak pernah ada gambar lompat2 :P

btw jom la join contest i

http://hudhudpunyablog.blogspot.com/2010/06/most-contest_26.html

:D