CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, August 13, 2010

sy malu..

sy rasa kurang selesa bila org lelaki time bercakap ngan sy dia tgk je muka..
sy rasa malu..hehe

tiba2 rasa muka panas n bertukar merah..haha
sy  nie pemalu org nya..=D

18 comments:

HaNTwO said...

lor org kata kalo cakap pandang mata baru ade keyakinan...meh cakap ngan hantwo nak x??

sop said...

kalau bercakap mesti pandang muka,,..
yakinkan diri anda yer..:)

mizmizza said...

HaNTwO::blh je kalo nk bercakap ngan HaNTwO tp jgn tenung muka i k..haha

sop::i try my best =D

Femillea Boutique said...

malu rupe nye..

apik pehe said...

uhuhu..saya pon

LyNn HaMzAh said...

hehehe...
malu yer...
x per...
perempuan memang arr kena malu...
betul x...

YOUsoF said...

saya dulu pemalu jugak, tapi sekarang tak sangat lagi hee.

takpe slowly cari keyakinan tu ;D

ozzy said...

biasanya kalau saya bercakap saya akan pandang tepat ke mata..

Khairunnisa' said...

Haha, saya juga dulu. Sekarang, ok just because kita mahu orang tersebut yakin yang kita betul-betul serius dalam perbualan. But still, rasa malu masih ada lagi.

♥ Nasiha Sakinah ♥ said...

hahahahaha..
same la..then rase nak tergelak je kan.ahaha
;)

nrshasha said...

try wat muke garang..
confirm laki tuh takut..
hehehe..

echah mashuri said...

olo..olo...mlu ekk..heee

♥cutebabygirl♥ said...

same la..ehe

AiDa AzRyN said...

hehe~ aida pun jadi malu nk ckp lau guy pandang muka aida j.. hehehe~ >_<

✿✿ Y-A-N-N ✿✿ said...

yann pun pemalu gak. haha.
cepat sangat muka naik merah.
lebih2 lagi kalo bercakap di depan orang ramai. malu lah sangat2. hehehe. :D

asphaq said...

haha. Malu2 kucing noh :D

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. dia pandang sbb apa tu? hurmmm..

Faizal Syukri @ Peja said...

saya pun pemalu bercakap ngan pompuan...
sure muka siap jadi hitam...
tapi, bile jadik speaker seminar, ok plak...