CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 15, 2010

i LIKE u....

tetiba lak skrng nie aku rasa,
aku ada perasaan kt kwn lama aku...
kwn masa aku kecik2 dulu.

dulu masa kecik2 msng2 comot,
ini da bsr aku tgk dia mkn cute lak...hahaha
aku pn xtau dia skrng da ada gf or blm..

p/s::agak2 dia ada perasaan yg sama mcm aku x
or aku je yg perasan lebih nie..syok sendiri

12 comments:

Cikidong said...

cuba layan citer tentang bulan.. nyanyi skali lagu dia.. mesti bertambah feeling.. hiihhihihi

noie said...

wah... kekekeke jiwangnyer...

Lia3003 said...

sweetnya, tu lah, takkan perempuan nak start dulu, tp apa salah kamu try

mizmizza said...

cikidong::mmg btl2 feeling la..hehe

noie::sekali sekala jiwang =D

lia::2 la psl..segan nk start dulu..haha

Hanis Azla said...

cubalah bagi hint kat dia... mana tau dia single and available lagi.. good luck yer..

Pencacai Alim said...

hahahaha..aku habaq kat dia..(mcm kenal)kehkeh

y@n@ M!B said...

ty je la dia dgn nada berseloroh, "kamu ni bila nk kawen?"

aa nnt kamu dpt la jwpn yg kamu cari =)

S..U..D..@..I..S said...

cutenyer gambo ni..

Gee said...

Mizz..cuba try cakap dialog bwh tu..(dgn muka gurau2 n selamba ja..wpun sa tau darah ko msti berderau-derau tme tu..hehehe)

"JOM KITA KAWEN!"

Bagi tau ngan sya ya klu taktik tu brjaya..hee

DuniakuAbstrak said...

amboi gmbr tu..kecik2 da pandai eh..haha

zalizalu said...

wahaaa.. cute nyer gamba.. :P

mimi fatihah said...

skrg mmg xde istilah perigi cri timba...
tp mcm mane kite, as a gurl nk bgtau dat guy yg kite suke dia?