CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 12, 2010

facebook~~

kdg2 facebook nie bgs tuk cari kwn2 lama kita dulu,
xkira la kwn sklh rendah ke, menengah ke, universiti ke kn..

tp yg xbest nya bila org yg kita da xnk ingat
tbe2 kita terjumpa profile dia kt facebook..
sangat xsuka..huhu
konon xnk la tgk photo2 dia..
lps 2 gatal jgk tgn g klik..
n then ati rasa skt..huhu

i hate dis feeling =(

10 comments:

EzzEddin said...

tumpang sedey,
tp mmg jari2 akan automatik menjadi gatal nak clik

Ayen Giggs said...

Benci tapi sayanglaa tu kan,dah benci tapi klik jugak.....ihiks.

nadia atilah said...

: sama lah kite . actually bkn tangan kite yg gedik nak click . tp hati ngan otak dan mata kite yg gedik nak tgk . haha *winkwink*

sumpit said...

JEMPUT MELAWAT
LATIHAN MENYUMPIT

dalam diam masih sayang ni

HaNTwO said...

barang yang lama jangan dikenang..jika dikenang merosak jiwa hehehe..

Khairy said...

haha..normal la tu. Kalau tangan tu dah gatal nak klik gak...masih kah ada persaaan lagi? hehe

kobEj0rdan~ said...

barang yang lama jangan dikenang..jika dikenang merosak jiwa hehehe..

-hantwo, pinjam ayat.haha-

mizmizza said...

ok2..lps nie try jgn kenang lg..
kang rosak pulak jiwa kn..hehe

~ PIJA ~ said...

kalau aku pun aku kelik jugak....

Cik Moon said...

hikhik..sama la..jari ni mesti gatal nak click jugak..
*seronok bila dpt jumpa profile kwn masa zmn sek rendah dulu..