CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 27, 2010

dreams come true =D

mimpi2 indah yg diharapkan menjadi kenyataan..hehe

PERTAMA::
ingin bercuti bersama keluarga dan kawan2 d pulau2 o pantai..
smbl duduk besenang lenang menghadap laut mesti tenang je rasa nya..hehe


KEDUA::
ingin memiliki kereta idaman..
xdpt mitsubishi lancer, proton inspira pn jd la  =D


KETIGA::
memandangkan skrng ngah dmm bola n malaysia dpt msk final piala AFF suzuki,,
teringin mau memiliki jersey malaysia..
dr dulu lg sbnrnya nk sbb baju 2 color kuning kn, i like yellow..hehe
tp xlps2 jgk nk beli.


KEEMPAT::
nk teddy bear yg besar mcm ank gajah..hahaha
skrng da ada bear tp xbesar mcm ank gjh lg..
xde tilam pn xpe leh tdo ats dia je..hehe


KELIMA::
disebabkn suda tamat pengajian,
ingin mendapat pekerjaan secepat mungkin..hehe
mau membalas jasa ayahanda dan bonda..aceceh =D

KEENAM::
nie mimpi yang amat indah sekali yg diharapkan menjadi kenyataan,
ada anak raja yg dtg masuk meminang..haha
sbb kalau da nama nya anak raja mesti kaya kn,
maknanya semua impian aku kt atas akan dpt dilaksanakn dgn mudah sekali..hehe
anytime blh g holiday,
setakat mitsubishi lancer 2 apa la sngt, kapal terbang blh dia belikan,
1 kedai jersay 2 pn blh dpt,
keje nya goyang kaki kt umah je..hehe ;p

8 comments:

Aziati Zolman said...

cube try cium kata yang pelik2 sikit...mana tau leh tukar jadi putra raja..hehee

mizmizza said...

ajiat:: xsanggup aku nk cium katak..hehe geli amat2..

chokeLy said...

bole try kiss katak tu..
kalo b'tukar jadi prince charming untung tu...
bole pau nk dpt kn kete inspira tu..
kehkehkeh..:D

irwanpauzi said...

Jom bercuti kat cherating..syok...

Firdaus Alim said...

tadi baru nampak inspira merah 2..
keta hang kot hahaa

Hafizuddin Jasmi said...

kalau geli cium katak betul2,bley je try cium gmbar dia kat post ni..nnt gmbar dia bertukar jd prince charming.hahaha.

gmbar je brtukar pon kire ok ape :-)

mizmizza said...

irwanpauzi:: jom2 g bercuti..hehe dkt da 2 dlm phg jgk ;)

firdausAlim:: kete cek la 2..haha

hafizuddin:: nnt i try cium gambar 2..hahaha =D

-hanyaaku- said...

nak teddy jugak!! hik3