CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 16, 2011

::sakit jantung

sakit tol rasa jantung nie..huhu
kdg2 facebook nie ada jgk baik nya n mendatangkan faedah,
tp ada jgk bnd yg kurang menyenangkan..

yg kurang senang nya nie bila kita terjumpa o
terlihat profile org yg kita rasa kita xnk jumpa dia pn,
tbe2 hati berkata, oo.. bahagia nya dia skrng ngan org lain..
b4 nie mulut ckp aku xkisah pn ngan life dia skrng, lantak dia la..
tp dlm hati not like that..

apa2 dun worry, i'm happy with my life now..

p/s:: kena banyak bersabar nie..chill miz ;)

12 comments:

nadzirah aqilah said...

sama la.. sya pun pernah mengalami benda yg sama.. kdang2 satu tahap mcm nak remove je org tu dr frenlist.. hehehe.. sabar ya..

AizA said...

sabar ea... saya tak kena kat FB.. tapi diorg smash kita kat blog...
sedih sangat2...
apa2 pun.. happy selalu..

mykhalis said...

biasala tue.. setiap orang ada masa masing2..yg penting tanbahkan hati n cari kebahagian yg kita mahukan..kan?

NISS said...

beza dengan niss..niss lagi suke usha..nak tgk die bahagia@ x..huhuuhu..;)

peaNut said...

heeeeeeeeeee....peanut pon penanh mengalami bnda yg sama....apapun sabo je la ye

diana said...

kita punya rasa yang sama..:)
tapi lama2 baru kita akn rasa..
oh..
sebenarnye aku lebih bahagia dari dia..:p

LADYHEART said...

same la..tp da delete da dye dr friend list..
lg senang..hee~

nida husna said...

sabo2 saya kan ada,,,,hihihihi

fyna said...

mmm....saya pown alami mende yg same...kdgn2 mmg saket kn..

atiEy_[azHa] said...

memang biasa terjadi macam tu . huhu . mulut kata lain , hati kata lain .

atiEy_[azHa] said...

memang biasa terjadi macam tu . huhu . mulut kata lain , hati kata lain .

atiEy_[azHa] said...

memang biasa terjadi macam tu . huhu . mulut kata lain , hati kata lain .