CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, April 12, 2011

::suatu masa dahulu..

baru-baru nie ada someone add aku kt fb
n dia ckp dia ex-clifford means
dia pernah 1 skool ngan aku la kn.
tanpa membuang masa aku pn trs la
approve coz da 1 sekolah..

n aku pun tanya la msk clifford taun bape?
rupa-rupa nya dia 1 batch ngan aku,
tp seriously aku xingat sape bdk 2..

n dia pn mahu mengingatkan memori aku balik
dia cite ingat x dulu awak n geng2 awak dtg bilik saya
coz geng2 awak nk buli saya.
opps...aku trs berfikir adakah aku jahat time sekolah dulu ;p
tp rasanya aku xde la jahat, nakal sikit je..

yg pelik budak 2 ingat lagi aku sape,
aku btl2 xingat da sape dia..
adakah dia ingin membalas dendam balik..hehe

kepada yang berkenaan jikalau anda masih berasa hati atau
kenangan lalu itu tidak dapat anda lupakan
saya dan rakan2 menyusun sepuluh jari memohon maaf.

p/s::sekarang saya sudah baik, itu semua cerita lama
n lagi 1 saya bukan pembuli :)

6 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu...sekarang da baik ek???
bagus2..hihi

UcuDot said...

ko pandai buli org rupenye..aku mcm xpecaye! walaupon da 5tahun kite kenal..aku tetp xpecaye! hehehehe ;)

mizmizza said...

dot:: ko mmg xperlu percaya..hehe
aku pn mcm xpercaya..terkesima jap aku bila dak 2 ckp mcm 2..hahaha

dina darwina said...

dina dulu time sekolah selalu jerw kene buli T_T

cemomoi said...

haaa tu la jangan jadik bbudak nakal kat asrama... jadik la budak baek, mesti kenyang sebab junior akan tapaukan bila mak bapak dorang kirim makanan

a.g said...

satu ketika dahulu....