CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, May 28, 2011

hargai org yg tersayang..

selalu nya kita akan sedar betapa penting nya
someone 2 bila dia da xde.
masa dia ada dgn kita, kita buat xtau je..*biasa la tu kan*

n bila kita da sedar 2 semua nya da terlambat..
situasi aku skrng w'pn aku still ada rasa syg lg kt someone nie,
n dia pn konon2 syg aku la lg..*but it was too late 4 me*
aku xblh terima dia blk, cuba mcm mana pn still xblh..
n baru skrng aku phm bila org ckp kalau hati tu da tertutup
kita da xblh nk buat apa..
aku pun da rasa selesa ngan life aku skrng even aku 
xde insan yg t'istimewa untuk b'kongsi masalah bersama..
setiap apa yg terjadi semua ada hikmah nya..
so aku kena belajar b'sabar..

actually aku merupakan slh sorang yg xbape nk pandai 
tunjuk kn yg aku syg kt org lain.
even ngan family sendiri pn..
tp dlm hati aku, aku syg mereka semua sngt2..
syg umi, abah, adk2 n kwn2 sume..

nota kaki :: so sebelum terlambat hargai la org yg kita syg..
2 3 ari nie mood b'sedih, mcm ada rasa nk nangis..
tp cik miza kena jd kuat ;)