CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 16, 2011

:: kita kawan...

rasa-rasa boleh tak kalau dulu nya dia
cinta hati anda a.k.a kekasih*bahasa xblh bla..hehe*
n skrng kamu semua nk dia jd kawan sahaja tanpa ada
perasaan seperti sdg b'kasih syg dolu-dolu..

kalau kawan b'tukar jd kekasih rasa nya mcm da biasa,
tp kalau dr kekasih nk b'tukar jadi kawan mcm rumit je..
mmg d'akui ada perasaan kurang selesa
bila situasi mcm nie t'jadi.bagi sesetengah org may b perkara nie
nmpk mudah tapi xsemua dapat terima keadaan seperti ini.
sedikit sebanyak kenangan lama mesti t'ingat balik..
tipu la kalau ada yang cakap boleh lupakan semuanya..


nota kaki ::
sedang b'sikap profesional seperti tiada apa yg berlaku ;)
yang penting kita kawan..

4 comments:

ain revival said...

agak ahh..susah kot nak act like a fren lpas kite putus ng pakwe kite..kalau jmpa mst dua2 spechless..

*ckp mcm ade pnglaman jep*

hehe

cucu umie said...

incya-Allah boleh shje yg pntg ignore apa yg pernah berlku dan angp shje dia seperti kawab baru kamu..

ayie jalan2 sini dan follow..

Mohd Azri Hilmi Bin Razli said...

nak paste doa xleh.. so dlm hati je la, smoga cek akak dapat keje segera dan lumayan.

nota pusat: pokcik budak baru blaja yang membuang angin di setiap blog org.. follow ek

Nur Fajariah said...

wahh,awk still kwn ea ngan ex bf?saya dah tak kwn..and lost contact dh.nak wat camne,die yg tak mo contact dah..=)