CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 7, 2011

:: berkeinginan

sangat b'keinginan untuk pergi ke stadium melihat perlawanan bola sepak.. mmg da lama menyimpan hasrat nie tapi still x kesampaian lagi..walaupun ada suara-suara yg mengatakan tgk kt umah lg best boleh tgk sampai baring-baring, golek-golek dpn tv tp still ada perasaan nk merasai kehangatan di dalam stadium..sambil poyo-poyo pki jersey malaysia n jerit gooolll kn..hehe excited nk g tgk team malaysia main especially team harimau malaya coz amat meminati pasangan kembar tersebut..hehe tp skrng safiq rahim pn sudah memenangi carta hati ;p


nota kaki :: ada sape-sape tak nak temankan & lagi satu benda nak cakap i'm one of the manchester united fan ;)

9 comments:

Adylia Qarissa said...

jom2.. dkna pon tak pernah pergi..teringin gak nak jejakkan kaki yang cumey nie kat stadium :D

mizmizza said...

jom..jom..jom p stadium ;D

Elie Lily said...

nak ikot! *tetibe!*
heheh

ekmal said...

GGMU! man utd x dtg lak kali ni..nk tgk match kt stadium? jom ar tgk time msia vs singapore! hehe

mizmizza said...

ekmal :: tu la pasal nya man u xdtg lak, tp blh jgk g tp sokong m'sia la..hehe jom g tgk m'sia vs s'pore akhir bulan nie..hehe ;)

izfanora said...

omg.. boleh pitam.. panas, bising.. :P

*sj jer xnk bg kamu mengidam g sana..

zmah said...

Suka akak tengok 2 kembar ni...

wan9 said...

sekarang kan pemain bola malaysia makin majukan..

Nur Aizureen Md Zahir said...

i love fadhli shas :) kekeke ~! nnt awk p std,,kmslm kt beliow yeh ^^ haha