CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 4, 2011

:: wedding day ;)

selamat suda my bestie bertukar status menjadi isteri ;) macam-macam perasaan ada suka, sedih, syahdu, mcm-mcm rasa la lg..hehe tp yg penting rasa bahagia tgk my bff bahagia :) dr malam akad nikah sampai la ari kenduri besar kita org bersama menemani pengantin, bff la katakan, every single moment kita org xnk miss *sangat happening* time malam akad nikah rasa sedikit touching masa pengantin lelaki nak baca taklik, dia nangis mayb rasa sayu sbb da selamat jadi suami org n lps nie tanggungjawab dia besar. masa tu nampak pengantin lelaki sangat syg kn pengantin perempuan *sweet ;) * rasa-rasa lps nie ada x org nk nangis mcm tu kt aku..haha pengantin sngt rilek pd mlm t'sebut..kalau aku mmg da nangis da sedih..biasa la aku mmg sensitip org nya.hehe


malam akad nikah..aku harap time aku nikah nnt korg sume ada k..hehe *agak-agak bila la ek*

rombongan cik kiah ke rumah pengantin ;p






masa kenduri aku kena paksa jd pengapit terjun, malu kot rasanya nk jd pengapit..time bunyi kompang nk bwk pengantin prmpn keluar aku lak yg berdebo-debo, pengantin mcm biasa cool aje..haha 

nota kaki :: to yasmin & jamali selamat pengantin baru..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

11 comments:

ekin alias said...

awak biler lg? heee

.digital kelok said...

selamat pengantin baru kepada ur bff..hehe

kejap lg mesti ur wedding lak kan.haha. jemput sy! :P

tiefazatie said...

wah..cantik2 sume..tahniah utk bestie awk ye..=)

ABU said...

wah kemain lgi rombongan cik kiah..

slmt pngantin baru jugak abu ucapkan kpd bff awk.:)

Liyana Zahim said...

Kawen itu best pcyelah!

lynn♥orange said...

wahhhh!!! meriah... xsabor nak kawen... calon??? bior la... hahaa

ghostwriter said...

sonok kan tgk org kawen..kita yg belum ni dtg amik berkat jer la..hehhee

HonEyBuNNy said...

betul tu..

mesti happy tgk Bff happy kan..;_)

lau rajin,jom join 1st giveaway ila dan sifu..hehe

Adylia Qarissa said...

bff dkna kawen bulan lepas..dkna yg touching lebey..ish...pengantin relax sambil gelak sakan :))

mizmizza said...

ekin :: sy coming soon ;p
adylia :: agaknya pengantin2 mmg sume jenis cool je..hehe

Still alive said...

waaa...congrate...
follow cne au