CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, August 5, 2011

[1001 STORY]

for me la kn gambar-gambar lama menyimpan 1001 satu cerita *macam tipu je* :) feeling untuk senyum sorang bila tgk gambar-gambar lama mmg xdpt nk d'elak kan coz bila teringat masa dan ketika itu rasa mcm nk minta pintu masa kt doraemon nk kembali ke zaman itu ;) gambar-gambar lama is something special bg aku *org lain aku xtau la kn*. sbb tu sampai skrg mmg suka bebeno kalo b'gambo. blh simpan untuk hari tua nnt :) tp zaman skrg bkn mcm dulu, dulu ambk gambar guna camera kodak lps tu kena g cuci kt kdi gambar, skrg da ada camera digital lps tu save dlm laptop je bila laptop rosak meraung melolong la ko gambo xdpt d'selamatkn.so sila la buat back up k..*kalau nk g cuci sume gambo yg simpan dlm laptop ada jgk kena istihar bankrup nnt..hehe*

time nie ada pertandingan pancaragam sekolah-sekolah kt kuantan, budak-budak biasa la kn suka berjalan cikgu bwk g teluk cempedak jenjalan *padahal cikgu yg lebih bkn kami* :p


nie pulak time ngah spm, da tension study g main la *main baling selipar* :) time nie cikgu ada main sekali, masa nie je la kalau rasa geram kt cikgu tu baling selipar kuat-kuat je kt dia.. *gila kejam* hahaha nie la kawan-kawan aku dr kecik smpi la besar.. *i miss u ol*




 nie time g kua outing, al-maklum la duk hostel sekali-sekali je dpt keluar..

xsangka aku ada simpan lg kad pelajar aku..hehe image terpaksa d'rahsiakan kerana ini budak amat d'kehendaki..hehe padahal segan muka sngt kanak-kanak :p

time nie pulak masa dip kt melaka bersama dot t'cinta *muda remaja je* :) kena g muzium stadhuys masa nie buat kerja group, tp last-last minute lecturer tu xnak kena la cari tmpt lain..

nie lg nk gelak tgk gambo nie, hehe * agak-agak time nie umo bape la :p masa nie mmg d'label pelajar b'masalah selalu je kena aim ngan cikgu, tp dlm pelajaran kami tiada masalah.alhamdullilah sume dpt sambung study smpi degree n ada yg plan nk smbung master..sape kata bdk nakal xboleh berjaya kn ;) time nie pn fly je keluar dari hostel :)

p/s :: sangat rindukan masa lalu...


3 comments:

Adam Idris said...

hehe gambar lama ke tu....
dulu mana ada kamera mcm sekarang kan?
huhu

cemomoi said...

guna slepar tat sing ke masa main baling slepar? sakit tuuuu

Mrs Banana (*-*) said...

mis dis momet....:)