CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, August 21, 2011

adakah saya membosankan...

kadang-kadang kan aku rasa aku nie some1 yg membosankan, ini kerana aku seorang yg jenis yg tak banyak cakap, especially kalau bersama kaum adam..may b kalau dgn kawan perempuan x la kot, banyak je mulut kalau nk gosip-gosip nie..;) lagi satu yg aku xboleh nk ubah iaitu sifat pemalu, malu tu harus kan tapi yang aku nie sangat pemalu..hehe *nak buat macam mana tu* taun dpn umur da nk masuk suku abad tp still mcm nie la jgk dr dulu sampai skrng..family n kengkawan terdekat mmg da faham sngt peel aku *sangat b'terima kasih kepada yg memahami*, tp kalau yg baru-baru nk kenal nie mesti akan kata aku some1 yg memboringkan kot ;p



p/s :: tolong la jgn cakap saya some1 membosankan, sy bukan macam tu ;p

8 comments:

Anna said...

setiap manusia berbeza. Saya baca entri kamu ini dan saya rasa kamu seorang yang menghormati orang lain. :)Lagi pun, kaum adam suka juga yg pendiam, tak banyak cakap. hehehe ;)

http://myselfdiary-anna.blogspot.com/2011/08/cik-muda-gila-follow-bukan-followers.html

♥Aien Najwa♥ said...

herm..sy pon kurang bckp ngn lelaki..pemalu kot..huhu..tpi ngn pompan no.1..=) if dlm blog reply2 in chat..xdek prob..bukan jumpe kn..so,biasela kategori kamOo nie..xmmbosankan pon..=)

Cik tikah said...

nanti bila org dah kenal sape awak, mesti org kata awak x bosan . kan? hihi...

alia zainol said...

kita geng la nmpaknya.....haha :)

YOUsoF said...

Sebab tu muncul pepatah tak kenal maka tak cinta..

Aku dulu pun jenis pemalu... Susah nak berdepan dengan orang.. tapi benda yang kita malu or takut tula kita kena hadapi tuk lawan.. Tu cara yang paling berkesan..


Tapi biar malu dengan lelaki terus ya.. ;)

ika said...

alaaaaa~ xkesah la kte cmne...asal kan jadi dri kte sendrik cukup la...:D pemalu pun pe salahnye...jgn over gedix sudah...^^,

nadia fatihah said...

duhh, sama la kita. ngan org baru kenal ni malau2 kucem sikit. especially dak laki. hikhik

SyuE said...

haha. klu syu mule2 mmg malu la. tp lame2 ok. bia la owg nk ckp pe, dorg x kenal kite lg kn. ;)