CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 9, 2011

[kaca mata]

saya mmg seorang yg rabun dan perlu untuk b'kaca mata..tetapi hanya akan menggunakan nya d'saat menonton tv, membaca & m'gadap laptop coz rasa xselesa kalau nk pki sepanjang ari..tp yg sebenarnya bkn nk ckp pasal kaca mata itu, nie nk ckp pasal kaca mata hitam..sangat suka tgk lelaki yg berkaca mata hitam lagi-lagi kalau yg pki ray ban, nampak macam hensem a.k.a macho walaupn hakikat nya bila bkk spec tu muka hancus kn..hehe dan lagi 1 hakikat nk bg tau aku pn sangat suka akan kaca mata yg dr golongan ray ban nie, da lama da kot mengidam untuk memiliki nya, tp apa kn daya sampai sekarang x tertunai lg.. tp 1 la yg aku xbape nk minat bila org pki spec mata hitam nie time xkena tempat nya contoh dlm shopping mall n masa ngah malam buta..mmg lg buta la ko jd nya kn..hehe


ce tgk hensem kn mamat-mamat nie ;p

kalau ada sape-sape yg nk bg hadiah hari jadi ke hadiah hari-hari ke tau da la kn nk bg apa ;) xpn raya nie kena kumpul duit raya la nmpk gaya nya..hehe *tp rasa musykil ada lg ke org nk bg duit raya kt aku yg da beso gajah nie* -thinking-


p/s:: ada sape-sape x yg rasa mcm artis bila berkaca mata hitam :p

6 comments:

Afiq Din said...

dari kaca mata aku melihat

Cik Bell said...

xnmpak mata la..please~~ hahahha ;p

el said...

sib bek dah kawin..kalo x mmg suka tgk org laki berspek itam..cam adek katalah..muka hancus kalo kena spek itamm encem teruih kahkahkahhh

Aida Omar said...

betul gak sikit2.. muka hancus tp pakai cermin mata hitam smart tetibe..hehe

amna said...

time ting3 dulu setahun pakai spec g skolah. pastu terus tak pakai sbb rasa pelik :p

amir aizat said...

xpndi berspect2 ni,haha