CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, August 4, 2011

PERNAH TAK



·         Pernah tak masa korang ngah jalan-jalan dengan rasa confident nya sambil d’perhatikan org-org sekeliling tiba-tiba korang jatuh o tersampuk *aku pernah kot* hehe.. malu xpayah nk ckp la kn, lps tu dgn confident nya blk bangun da jln macam xde apa berlaku..hahaha

·         Pernah tak time g makan kt kdi makan o restoran  tiba-tiba time nk bayar cek duit tidak mencukupi untuk membuat pembayaran o wallet tertinggal..*rasa mcm nk nyorok bwh meja je kn time tu :p* aku pernah mengalami situasi mcm nie tp time tu nsb baik x g beli makan lg cek duit dlm kete dulu tp yg lg malangnya abis mmbr 1 kete sume xbwk duit, agknya hari tu ari lupa untuk bwk purse kot ;)

·         Pernah tak time korang naik bus, lrt o komuter korang ddk berdekatan dgn org yg mempunyai bau-bauan yg tdk m’yenangkan, lg-lg kalau time tu ngah berhimpit-himpit  *OMG*. Time tu mesti rasa nk cpt sampai je ke destinasi yg hendak dituju..boleh pitam kot kalau lama-lama..

·         Pernah tak korang ada admire kt seseorang tu n selalu ckp kt mmbr sebelah katil, hensemnya mamat tu kalau aku dpt kn best n then akhirnya korang dpt jgk jejaka itu..apa kata hati, mesti time tu hati kata bahagia nya saya..hehe :p

·         Pernah tak time korang ngah jalan-jalan tiba-tiba jmp balik kawan time sekolah dulu n bdk tu gila ramah lagi, tp kita xingat pn nama dia apa n ingatan budak tu punya fresh lg pasal kita..nk tanya dia sape kang takut terasa hati lak kn..hehe so layan kn aje mcm ko knl dia jgk ;)

·         Pernah tak time g shopping mall o kdi-kdi membeli belah time tu mmg makhluk tuhan ramai sekali n korg tersalah pegang tgn org lain..ingatkan nk tarik tgn mmbr tp rupanya org lain, kalau sejenis xpe jgk lg kalau lain jenis mcm mana..hehe

·         Pernah tak time nk berbuka puasa sangat-sangat tiba-tiba korang dpt tau korang xblh puasa especially bg warga perempuan *apakah perasaan anda ketika itu J* mau marahkah..

p/s :: rasa-rasa pernah tak??




4 comments:

syieda_joy said...

hahaha...pernah jugak terjadi semua ni..hihihi...

^_^

Afiq Din said...

ade yg penah, ade yg x

Dalin said...

semua penah kecuali LRT tu.. sebab jakun sket bab2 naik public transport.. hehehe...

Mrs Banana (*-*) said...

penah3....hahahha.,.nak2 yg jupe dak skola lame..tp xtaw name...hahaa,,hentam jela borak mcm 1 geng..huhuhuhu