CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, September 12, 2011

[date with my v.i.p]


Last weekend yg sngt-sngt happening with my lovely buddies..bila da b’jumpa mmg rasa tak cukup dua ari bersama..tentatif dr pg smpi ke la tgh malam mmg penuh ;p d’isi dgn segala macam aktiviti.smpi shah alam mlm jumaat  (09/09/11) n mlm tu jgk aku suda d’heret utk  tgk midnite final destination 5 *sy xkisah pn kena heret ;)*, cerita yg sngt m’berangsangkan, memerlukan kekuatan mental yg kuat utk menonton cerita t’sebut ok..hehe lps tgk midnite g lepak kt restoran hakim lak jap coz nk pick up mmbr yg suda lama tdk ketemu kerana pergi m’jalankn tugas nya d arab Saudi J 

Bila blk pn da lewat esk nya msti la bgn pn lewat kn ;p tetapi aktiviti untuk b’liburan ttp b’jalan lancar. Bgn tdo lat ta lilat dulu sape yg kena g mandi dulu..hehe siap-siap trn mkn coz perut comel memasing da minta utk d’isi..lps mkn baru ada stamina utk melakukan aktiviti b’hibur J masing-masing memutuskan utk pergi menyumbangkan suara d’pusat karaoke *mmg b’kesan utk m’releasekn stress ;)* agak-agak da rasa tekak tu sakit kita pk aktiviti lain plk dan ketua misi m’cadangkan utk pergi ke tanjung harapan, klang, ok jgk cadangan tu coz blh buat sesi fotografi sekali..hehe da pnt b’gambar-gambaran perut comel terasa lapar blk ;) aktiviti makan b’langsung kembali..thankz to cik.dido a.k.a dilah coz telah menaja makanan kami pada ari t’sebut, I syg u lebih la dido ;p siap mkn blk umah dulu utk m’bersihkan diri, rehat-rehat jap sbb aktiviti akan d’sambung lg, yg sebenarnya da rasa penat lg-lg kalo da jmp tilam kn mmg ssh da la nk berenggang.tp misi dgn yg t’syg mesti d’teruskan ;)











pusat boling m'jadi pilihan utk melakukan aktiviti seterusnya, tp aku xjoin main pn coz mmg rasa xlarat da nk angkat bola boling tu ;p blk dr boling g lepak kt pak li jap, mula-mula plan xnk mkn sbb rasa kenyang lg mkn kt muara ptg td, tp bila tgk nasi lemak ayam pak li rasa t’goda lak..hehe aktiviti mkn lg, aku rasa la kn kalo aku duk sebulan dgn korang mmg makin comel la aku ;) da kenyang ketua misi mengheret kami ke i-city utk sesi fotografi lg dan lg J time g tu da kol 1 pg org pn xramai sngt da.masa g dulu i-city biasa2 je tp skrng mmg da lain, makin cantik sesuai la pd sape yg suke ambk2 gmbr guna dslr tu kn..sejam round sana mmg da rasa xlarat sngt , rasa nk ngesot je xnk b’jalan sbb xlarat tp yg pasti mmg sngt happy bila kua dgn kamu semua..bila blk umah xtdo trs borak-borak dulu, pdhal bdn mmg da rasa pnt sngt da, tp xpe sbb esk nya da nk blk nnt da susah nk b’sama-sama lg gunakan masa yg ada sebaiknya..






time nk blk nie la situasi yg paling tdk d'sukai, rasa berat hati je..huhu to all my lovely buddies i luv uols very-very much..aku mmg xdpt cari org lain yg mcm kamu org.mmg d'akui bila b'sama dgn korang mmg blh lupakan masalah utk sementara waktu w'pn xlama, it's ok..masa bersama itu sngt b'harga..

aku sayang korang semua *x tipu*

p/s :: entry kali ini sngt panjang ^_^

16 comments:

iszieylyanziy said...

wah,,seronok kalau jumpa kawan! suke2,,

♥Aien Najwa♥ said...

wah..best nyer dier berkawan ngn vip..hehe..ueww..org belanje mkn tghari..sedap nie..(^_^)..

Double wanda said...

nape aku x diundang???kejam nye korang2 sume...wuawau..xmau kwn da...

Mrs Banana (*-*) said...

huhuhu..to double wanda..--> ko nye alasan.. "soie beb,,,aq xdpt cuti..soie beb,,,bla..bla..bla....
mizz--> awat tentatif program ko xlengkap?nie nk mrh nie..huuu

Double wanda said...

haha tu la poblem nye...
ak ngah berusaha cri keja len ni...haha

mizmizza said...

double wanda :: ko tu bz memanjang..
tiq :: xlengkap ke? apa yg aku tertinggal nie..hehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

bestnye jumpe kenkawan kan

:)

ieyza afieyna said...

memang best dapat kuar same2 dengan kawan2 kn... :)

kakchik@ella said...

lepak dgn best buddies memang one of the best therapy.

apik pehe said...

weee..nk jumpa kawan2 lagi

mizmizza said...

mmg sngt2 best & happy bila dpt lepak sesama dgn kengkawan..
@kakchik@ella:: setuju sngt, one of the best therapy ^_^

HARITH ISKANDAR said...

wahhh hepy nyer korang..ehe :)

IEQAH said...

mmg happening laa lau date dgn BFF kn :)

CTK said...

ambOi..bergambO sakan..g jalan ngan kwan2 mmg xigt dunia da..hehehe..


http://khayalan27.blogspot.com/

Christian Tadeo said...

hello, nice blog you have, i am thinking you might like to exchange link with me so i can visit you everyday if i have my time, if you want to please visit back here and comment on the exchange link section so i know, thanks! http://literasura.blogspot.com

maya anis said...

:)