CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, September 18, 2011

[sensitif ok]

i'm one of the person yg sngt mudah terasa hati atau dgn kata lain nya sangat sensitif. bila da terasa hati tu mula la nk sedih-sedih kn ;( kadang-kadang mulut je ckp it's ok la, xkisah pn tp dalam hati xde sape pn yg tau kn.. sometimes kita sibuk nak jaga hati org, tp hati sendiri t'bengkalai..


i hope one day i can find that person yg boleh menjaga hati saya ^_^

8 comments:

ciEk NiENa said...

hope so... kita sama.. hope nty ada la owg nk jaga hati kita kan... huhuhu

Double wanda said...

insyaallah..amin..pakcik ada..hehe

mizmizza said...

pakcik hazmi ada la,xpn aku pinjam pakcik dzula ko ek..hehe..

Double wanda said...

pakcik2 tu sume dah tua..hehe

mizmizza said...

da tu mana ada yg muda...

Double wanda said...

ada sorang tu..hehe

aisya said...

betul tu.. penat kan jaga hati orang lain..

aleen aiden said...

heee,insyaAllah..jodoh tu rahsia Allah.. :)