CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, October 29, 2011

rezeki selepas b'gelar graduan :)

khamis baru nie ada pergi interview kt Institute of Health Systems Research  dan alhamdullilah trs d'terima b'kerja as a Research Officer....sangat-sangat b'syukur dgn rezeki ALLAH..yg lagi seronok sbb tmpt keje baru nie sama dgn my bff tiqah, dpt lak 1 blk ngan dia mmg lg happening la..;) umah pn duk sekali dgn dia & mmbr lg sorang masa zaman sekolah dulu ros, double happening lg la nmpk gaya nya.. xkisah la kalo org nk ckp dr kecik  asyik muka tu je, yg pasti i like..hehe ;)

p/s :: thankz to abah & umi yg da banyak doakan along ^_^

Monday, October 24, 2011

my big day ;)

selamat suda b'gelar graduan ijazah sarjana muda sains komputer (pengurusan pangkalan data) dengan kepujian dr universiti teknikal malaysia melaka. sangat-sangat b'terima kasih pada umi & abah yg da banyak b'korban untuk along utk smpi ke tahap nie, i luv u both so much, mmg x t'balas rasa nya jasa & pergorbanan umi & abah..untuk kengkawan yg seangkatan tahniah utk kamu semua, penat lelah kita memerah otak akhir nya membuah kn hasil ;) xnk cakap banyak layan kn aje gambo d'ari b'sejarah t'sebut ;p









p/s :: doakan kejayaan utk kerjaya saya pula ok ;)

Monday, October 17, 2011

waktu belajar itu indah ;)


sabtu 22hb 10 nie tarikh konvo aku, yg m’jadi hati ini sedikit terusik coz b’kongsi tarikh dgn besday  bekas jiwa yg lama..for sure la aktiviti minda utk mengingati kisah lama tu mmg ada la kn ;( angan-angan dulu time konvo nk g ngan yg teristimewa selain family la kn..*konon-konon nya* hehe  tp yg pasti angan-angan itu tdk kesampaian..dun worry la,family sy kn ada utk menemani sy d’hari t’sebut ^_^.sbnr nya kn xprepare apa-apa pn lg tuk konvo nie..huhu pdhal tinggal bape ari je lg..kalo da biasa buat keje last minute mmg rasa biasa da la kn situasi mcm nie.. J nnt mula la kelam-kabut *baru pdn ngan muka kau*.sangat xsangka akhirnya dapat jgk aku melepasi saat-saat senang & susah smpi abis degree.. saat mula nk cri kwn bru *thankz to dot,ajiat,zun, bai,farah, aeiry,azie,korang la yg aku mula-mula jmp masa msk dip, miss u ols so much*saat nk menyiapkn assignment & group project, saat nk g kelas,saat berdebar mcm nk gugur jantung time presentation ;), saat rindu kn umah d kg sbb da lama xblk, saat sama-sama menyewa 1 umah, makan n keluar berjimba b’sama-sama..* miss dat moment* xd'nafikan time study mmg happening ;)



 rindu korang sangat ;)

  time konvo DIT ;p

degree time..miss my syg-syg h-2-8 ;)

p/s :: nnt u’ols sume jgn la segan-segan nk bg bunga ke hadiah ke untuk  i k..^^

Saturday, October 15, 2011

tiada masa lagi...

sangat merindu utk menulis & b'mesra-mesraan dgn blog t'cinta..rasa lama sngt da x update..semenjak 2menjak nie masa sngt terhad utk d'luang kn..smlm br benti dr jd promoter anakku..sempat 2 minggu je keje nya pn hehe ;p lps nie nk settle kn psl konvo lak..tak sabar untuk kembali ke melaka...^^

p/s:: buat masa skrng xde masa lagi nk update pnjg2.. ;)