CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 24, 2011

my big day ;)

selamat suda b'gelar graduan ijazah sarjana muda sains komputer (pengurusan pangkalan data) dengan kepujian dr universiti teknikal malaysia melaka. sangat-sangat b'terima kasih pada umi & abah yg da banyak b'korban untuk along utk smpi ke tahap nie, i luv u both so much, mmg x t'balas rasa nya jasa & pergorbanan umi & abah..untuk kengkawan yg seangkatan tahniah utk kamu semua, penat lelah kita memerah otak akhir nya membuah kn hasil ;) xnk cakap banyak layan kn aje gambo d'ari b'sejarah t'sebut ;p









p/s :: doakan kejayaan utk kerjaya saya pula ok ;)

11 comments:

Double wanda said...

congrats...
usaha untuk mencari kerja pulak..gudluck dear..

mizmizza said...

thankz lalink..doakn aku..

Double wanda said...

ye aku sokmo doa kan member2 aku berjaya dlm idop msing2..amin...

Namaku Asumira said...

alamak!! senior kamiii :D
congrats sis..
nanti kami pulak 2tahun lg hehe..

kite budak utem 3rd year FKE hehe

mizmizza said...

asumira :: hai..my junior :) thankz..mst da xsabar kn nk abs study ^^

Amir Baker said...

Tahniah awak. dah besar nnti, kita klu bleh nak msuk U jugak

zieyzain said...

wahh congratss yahh,..=)

suha said...

setinggi tahniah ya!!

suha doakan lepas ni rezeki untuk kerja pula, amin :) :)

afzan said...

congrats & selamat bergraduasi

Gater said...

macam kenal je lokasi gambar ni diambik..kt taman 1000 bunga kan? haha..

mizmizza said...

ha ah..kt taman 1000 bunga..org melaka ke?hehe