CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, October 29, 2011

rezeki selepas b'gelar graduan :)

khamis baru nie ada pergi interview kt Institute of Health Systems Research  dan alhamdullilah trs d'terima b'kerja as a Research Officer....sangat-sangat b'syukur dgn rezeki ALLAH..yg lagi seronok sbb tmpt keje baru nie sama dgn my bff tiqah, dpt lak 1 blk ngan dia mmg lg happening la..;) umah pn duk sekali dgn dia & mmbr lg sorang masa zaman sekolah dulu ros, double happening lg la nmpk gaya nya.. xkisah la kalo org nk ckp dr kecik  asyik muka tu je, yg pasti i like..hehe ;)

p/s :: thankz to abah & umi yg da banyak doakan along ^_^

6 comments:

secret Ash said...

Tahniah kat awak... :)

Double wanda said...

t leh aku lepak umah geng otai ea..

mizmizza said...

lps nie ko xde la bz yg mengalahkn pm kn..blh la selalu lepak sesama..hehe

Double wanda said...

tau xpe..ad la mse untuk otai2 t..riso fadli je y xbgi nye..heheh

mizmizza said...

ala..ko goda-goda la abe fadli tu..xkn ngan ktorg pn dia xpercaya kot..hehe sume nya baik2 ;p

lady_azieah said...

congratz.. ^^