CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 17, 2011

waktu belajar itu indah ;)


sabtu 22hb 10 nie tarikh konvo aku, yg m’jadi hati ini sedikit terusik coz b’kongsi tarikh dgn besday  bekas jiwa yg lama..for sure la aktiviti minda utk mengingati kisah lama tu mmg ada la kn ;( angan-angan dulu time konvo nk g ngan yg teristimewa selain family la kn..*konon-konon nya* hehe  tp yg pasti angan-angan itu tdk kesampaian..dun worry la,family sy kn ada utk menemani sy d’hari t’sebut ^_^.sbnr nya kn xprepare apa-apa pn lg tuk konvo nie..huhu pdhal tinggal bape ari je lg..kalo da biasa buat keje last minute mmg rasa biasa da la kn situasi mcm nie.. J nnt mula la kelam-kabut *baru pdn ngan muka kau*.sangat xsangka akhirnya dapat jgk aku melepasi saat-saat senang & susah smpi abis degree.. saat mula nk cri kwn bru *thankz to dot,ajiat,zun, bai,farah, aeiry,azie,korang la yg aku mula-mula jmp masa msk dip, miss u ols so much*saat nk menyiapkn assignment & group project, saat nk g kelas,saat berdebar mcm nk gugur jantung time presentation ;), saat rindu kn umah d kg sbb da lama xblk, saat sama-sama menyewa 1 umah, makan n keluar berjimba b’sama-sama..* miss dat moment* xd'nafikan time study mmg happening ;)



 rindu korang sangat ;)

  time konvo DIT ;p

degree time..miss my syg-syg h-2-8 ;)

p/s :: nnt u’ols sume jgn la segan-segan nk bg bunga ke hadiah ke untuk  i k..^^

14 comments:

sweetbelly gurlz said...

sme la ngn kite...dlu angan2 nk konvo ngn sidia...skli xdapek sbb xpnjg jdoh...so ngn kwn2 n family jer...anyway...congrats k tok convo kamu! sy follow kamu,,

shedameor said...

congratz kak :)

Ungu Violet said...

masa study lah yg paling bez...huhu

selamat berkonvo

aten said...

eh, eh..sy konvo hari sabtu ni jugak....!:)

Wan Zaleha Zain said...

konvo timeeeee..bestnyer ! wanzael baru sem 1......................

mizmizza said...

sweetbelly,shedameor & ungu :: thankz guys ^^
aten:: kita serupa..slmt b'konvo jgk..
wan zaleha :: masa itu akan tiba jg, sabar..hehe ;)

Double wanda said...

selamat berkonvo dear..hehe

ain sweet thots said...

salam mizza,

ye sememangnya zaman belajar itu indah. saya merindui saat2 itu ;)

mizmizza said...

thankz dear ^^ *aku nk bunga*

Jyah said...

Tahniah for ur convocation!!

Double wanda said...

nanti aku bagi bunga tahi ayam..cntik kan??heheh

mizmizza said...

aku hargai apa yg ko bg w'pn bunga tahi ayam..hehe

e ja r t punye e j a r t suke said...

mane gambo ak shoi?

Double wanda said...

heheh roger
t ak pos ke umah ko ea..
bg addres..=)