CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, October 15, 2011

tiada masa lagi...

sangat merindu utk menulis & b'mesra-mesraan dgn blog t'cinta..rasa lama sngt da x update..semenjak 2menjak nie masa sngt terhad utk d'luang kn..smlm br benti dr jd promoter anakku..sempat 2 minggu je keje nya pn hehe ;p lps nie nk settle kn psl konvo lak..tak sabar untuk kembali ke melaka...^^

p/s:: buat masa skrng xde masa lagi nk update pnjg2.. ;)

7 comments:

NURUL ASHIKIN said...

ada masa nanti menulis lagi tau

Double wanda said...

orang bz la kte kan..heheh

mizmizza said...

tu la psl nya skrng aku da lg bz dr ko..hehe

Mrs Banana (*-*) said...

supermak!!! haha

mizmizza said...

aku xlayak nk jd supermak lg..hehe

Mrs Banana (*-*) said...

ciri2 da ad 2..hahaha

iSmaZuRina said...

study memang best.. tp kalau dah lme sgt boring juga.. tmbh lg bila tengok kwn lain dah keje kita belom lg.. stresssss... :)