CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 22, 2011

i'm proud to b a malaysian ;)

rasa semangat & bangga pasal kita a.k.a malaysia menang bola sukan sea malam td still xhilang lg ;)..yg paling best sbb g tgk bola kt mamak n 4 sure ia nya sangat happening sbb mmg ramai sngt warganegara malaysia kt situ..penantian 120 minit yg sngt mengecutkan perut & sngt mendebarkan..hehe tertarik dgn dak nazmi yg cute itu..*dik gud luck 4 ur spm..hehe* seksyen 7, s.alam smlm mmg b'gegar la, aku rasa xdpt g stadium pn xpe sbb mmg aku rasa suasana nya lebih kurang sama je ;p

 harimau yg muda-muda ;p *aauumm*
 nazmi comel ;)
thankz kpd yg support jersey m'sia nie ;) *saya suka*

p/s :: rasa bangga nie jadi warganegara malaysia...
c kembar ttp d'hati ^^

Thursday, November 17, 2011

jambatan aku panjang kot...

nk akhir-akhir tahun nie banyak da dpt jemputan kahwin & b'tunang, da yg pasti semua nya dr kawan-kawan yg terdekat, *ko bila lg miza..hahaha ;p* rasa-rasa kalau buat note dlm calendar tu mmg da penuh kot ;)

t'ingat kata-kata mmbr aku mlm td, mayb jambatan aku jauh & panjang lg sbb tu korang sume xdpt kad kawin aku lg..hehe so, d'harap semua b'sabar ok, dan yg paling penting aku pn kena bnyk sabar :)

Jodoh tiada kaitan dengan keturunan. Hanya belum sampai masanya. Ia bagai menanti jambatan untuk keseberang.Kalau panjang jambatannya, jauhlah perjalanan kita. Ada orang jodohnya cepat sebab jambatannya singkat.

 aku rasa jambatan nie panjang sgt kot, xnk la panjang2 sngt..hehe ^^

Wednesday, November 9, 2011

sangat..




sangat susah hati untuk 2 3 hari ini..terasa sangat sukar untuk menjadi seorang yg dewasa yg memikirkan segala masalah..sungguh bertuah rasanya menjadi kanak-kanak sepanjang masa yang hanya berada d'dunia mereka sendiri..


 p/s:: sy cpt rasa sangat sedih bila rasa rindu ^^


Tuesday, November 1, 2011

1st day...

ari nie merupakan ari pertama aku kt institute for health system research (IHSR) bangsar..tarikh yg aku rasa best la jgk kot nk ingat 011111 ;) setakat ini still xde keje lg, tp mungkin selepas ini semua nya akan berubah mengikut masa..hehe untuk kengkawan yg juga start keje ari nie eda & dot, selamat bekerja ;p

p/s :: selepas ini aku akan melalui masa-masa tk b'gelar seorang dewasa. wish me luck :)