CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 28, 2011

[ advance entry :) ]

advanced entry utk hari kelahiran esk a.k.a hari tumbesaran *makin besar da ko ek jah* :) angka pada umur makin b'tambah lagi buat sekian kali nya.Seperti tahun-tahun yang lepas, pada aku hari ulangtahun kelahiran adalah sama seperti hari yang biasa aku lalui. Tiada bezanya walaupun umur aku kian meningkat.

Dalam hidup ini aku hanya pernah beberapa kali sahaja dapat merasai ‘hari penting’ ini apabila ia disambut sederhana dengan kek serta diberikan hadiah oleh keluarga. Tapi waktu aku kecil la, dah besar-besar macam ni dah xde. Tak apa, yg penting ada org ingat pn da kira b'syukur *itupn kalau ada yg ingat la kn*, kalau xde ko duk senyap-senyap je ok :p.

apa-apa pn nk buat ucapan sikit sempena hari kebesaran :)
  • terima kasih ALLAH kerana masih memanjangkan usia ku untuk hidup d'atas bumi ini...dan aku berharap agar dgn pertambahan usia ini agar lebih mematangkan diri aku untuk menjadi manusia yang lebih baik dan sempurna di masa akan datang...
  • terima kasih untuk UMI yg melahirkan aku ke dunia ni, tak lupa juga kepada ABAH yang siang malam bekerja keras untuk membesarkan aku dan adik-beradik yang lain.
  • terima kasih untuk my siblings, ANGAH, ALANG, ANIP, INTAN, HAZIM, HUSNI, HAZIQ & BABY coz sabar melayan perangai xmatang akak sulung korang nie.
  • to MUHAMMAD FAYYADH NADHMI, kamu merupakan anugerah terindah dr ALLAH.
  • Kepada para sahabat, saudara-mara dan kawan-kawan sejak aku pra sekolah hinggalah kini, terima kasih kerana sudi menceriakan hidup aku selama ini. Terima kasih kerana sudi hidup susah senang dengan aku. Terima kasih kerana sudi berkawan dengan aku dan melayan karenah aku.
serba-sikit fakta tentang perempuan yg makin meningkat usianya nie :D
  • Tidak mengemari ikan keli, haruan, dan ikan yg seangkatandgn nya, kalau tgh pilih ikan kt market tiba-tiba sebelah ikan yg d’pilih tuikan keli mesti terkejut coz mcm geli tgk ikan tu..hehe
  • Kurang berminat terhadap air teh, nescafe, kopi dan sayamerupakan pengemar milo & hot chocolate.
  • Sangat geli dgn haiwan yg bernama tikus dan haiwan ygpanjang dan licin, ular, lintah, cacing dan sebagai nya.
  • Berhati lembut dan sensitive orang nya, mudah terasahati. Tgk cite korea pn blh touching ;p
  • D’beri gelaran adk bongsu d’rumah walaupn hakikat nyaseorang akak sulung :p, hal ini mungkin kerana saya sedikit manja *ada rasa nkmuntah hijo x..hehe*
  • Sampai sekarang masih mengalami simptom homesick yg melampau jika ddk berjauhan, even suda semakin tua tp menangis jika berasa rindu itu normal bg sy..hehe
  • Sejak dapat lesen 3 tahun lalu tidak pernah sekalimemandu d’jalan raya, *bila pegang stereng je trs rasa takut*
  • Seorang yg pemalu & pendiam :)
  • Senang nk bangun pagi kalau d’kejutkan..hehe
  • Selalunya menepati janji & suka menepati waktu dansebab itu saya sangat benci akan org yg mungkir janji.
  • Mempunyai ramai kawan baik yg sngt d’senangi sejak zamansekolah lg..* I love u ol so much*
happy birthday to u ^^ *wish sendiri ;p*

p/s :: entry awal coz esok d'jangka sibuk..

4 comments:

Ckin Kembaq said...

nak jadi orang first!

SELAMAT HARI LAHIR ye..moga hari-hari mendatang akan lebih baik dan bermakna..insyaAllah.. ^_^

missp0tpet said...

nice pict..
=)

♥ mazaitul ♥ said...

hppy besday!! sama bulan la.. sweet december. :)

cikpinky said...

slmt hari lahir sis ^^,