CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 8, 2011

rasa itu...


rasa puas, gembira, berbaloi-baloi & banyak lg la rasa bila dpt m'gunakan duit dr hasil titik peluh sendiri utk membeli barang keperluan sendiri & membayar bil o hutang2 yg tertunggak :) b4 nie kalau nak apa-apa mintak je kt en.abah & en.abah akan sedaya upaya utk memberikan yg terbaik. baru la terasa mcm mana susah nya bekerja n utk mencari duit *lepas nie sila berjimat-cermat jgn boros* & rasa pergorbanan en.abah n pn.umi melaburkan duit mereka utk membesarkan kami adk beradik sangat la besarnya...*i luv u both so muccchhhh*

5 comments:

shark said...

lpas ni bleh shoping untuk org tua plak kn..
dh bnyak diorg shoping untk kita dulu2:)

.::: Princess MOMOY :::. said...

Alhamdulillah
tapi kena saving sama tau

NURUL NADIAH MAMAT said...

huhu...tak sabar nak habiskan study....nak keje...

cikladybird said...

so, skrang time kita balas balik jasa ibu ayah kita...^_^

Cik Aish said...

btul2..rasa puas sgt kan? :)