CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 19, 2012

bercuti :)

malam semalam me & my bff c bulat :) dengan semangat nya meng'usha tempat2 yg menarik untuk pergi bercuti. bak kata c bulat sementara muda & belum kahwin nie jom kita g jenjalan puas-puas & release tension *hal ini kerana waktu ini beliau sangat stress dgn kerja..hehe* kt malaysia pn mmg xdpt d'nafikan sungguh banyak tempat yg sesuai untuk pergi bercuti tp bila da bnyk sngt tu mula la da tau nk yg mana 1..

1. Pulau Pangkor
1st choice nk g pulau pangkor, siap berangan lagi duk atas buai sambil pki topi n minum air kelapa, tp sy xminat air kelapa tukar air lain la :)

2. Cherating
2nd choice cherating, kalau nk pg pn mcm xjauh sngt coz masih berada d negeri yg sama, kerana kami org adalah warga pahang darul makmur :)

3. Pulau Tioman
Pulau Tioman turut berada d'dalam senarai pilihan, tempat nya pn cantik..


dpt pergi bercuti dengan yg tersayang mmg sangat happening :) & d'harapkan apa yg d'rancang berjalan dgn lancar..hehe tp kalau xdpt g kali nie pn 18 & 19hb 2 kita ttp dpt happy-happy kt port dickson masa reunion sekolah nnt :)

13 comments:

Cik tikah said...

cherating :D

Azekzk said...

Pulau Tioman mgkin pilihan yg tepat sbab warna air lautnya berbeza dri yg lain. Hehehe.

Aida Omar said...

semua tempat-tempat nie tak pernah pegi.. sadis kan? haha.. teringin nak pergi pulau tioman.

CiK FizA said...

besshhh nyer. Tak pernah lagi pergi sana. teringin nak pergi sume tempat tu. Hikhik :DD

*sape la nak bawak ek. Huu. Cik Fiza hanya mampu berangan je la.^^

Ckin Kembaq said...

tak mau ajak orang kat sini ke?hhehehe

LydSunshine said...

i vote for Tioman!

Senorita Nadira said...

1st choice nk g pulau pangkor, siap berangan lagi duk atas buai sambil pki topi n minum air kelapa, tp sy xminat air kelapa tukar air lain la :)
p.s kite serupaaaaa hahaa!! pelek kan org laen suka gila air kelapa tp kite cannot go :D

Nur Zulaikha said...

pergi je 2 2..hehe

nur_za said...

pulau tioman la..heeheh

misyamissyou said...

cuti kat tepi pantai/pulau mmg best..huhuu pegi je semua :P

kakyong said...

tioman dah buka ke time ni..

selamat bercuti..

Cik Yana said...

Cik Yana pun tengah plan nak bercuti kat pulau dengan kawan2. Mesti syok. Tak sabarnye~~~~~~~

Cover handphone comel untuk handphone korang :)

liyana said...

tioman la yang best~~