CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, January 30, 2012

b'riang gembira :)

last weekend (29.01.2012) aku n my lovely buddies pergi b'riang gembira d'kota keriangan genting higlands :) masing-masing mahu melupakan masalah peribadi buat seketika dan mahu happy-happy sahaja..hehe masa muda nie je la da keluar happy-happy ngan kengkawan kn *muda ke?? hehe* pkl 9 lbh bertolak dr shah alam, beli makanan siap-siap dulu coz kt genting makanan sngt la mahal nya..kol 10 lbh singgah genting sempah dlu makan-makan isi perut yg kelaparan :D da kenyang bru gerak naik genting..

abaikan makanan yg dlm polisterin tu ;p

sampai kt atas genting nk dkt kol 11 da, cari-cari parking dulu, lps tu p beli tiket..sangat selesa rasanya berjalan-jalan d genting higlands coz sejuk..hehe 1st2 masuk cik tiqah trs ajk main space shot, time beratur nak naik benda alah tu hati da dup..dap..dup..dap serius takut..bila da naik tu tuhan aje yg tau apa yg d'rasa, lps nie mmg xkn naik da, serius..lps naik space shot g naik roller coaster lak, yg nie still menakutkn tp blh handle lg la..hehe ada banyak lg yg ktorg try, tp yg pasti mmg happening :) aktiviti b'gambar kt mana-mana pn mmg wajib la kn ;p
m'buatkan semangat aku tertinggal kt atas tu..




 
p/s :: lps nie kita nk pergi mana plk ;)

7 comments:

Ckin Kembaq said...

snoknya bercuti..heheh nak ikut gak..hehe

.: iEyLa :. said...

lamenye tak g genting dh..hihi

Aida Omar said...

dah ambil semula belum semangat yang tertinggal tu? hehe.. syok kot pergi genting lepas kan tension. Bayaran still sama ke eh?

mizmizza said...

nnt nk pg blk nk jemput semangat tu blk...hehe tiket outdoor rm50, outdoor+indoor rm66..

el said...

wahh bestnye g genting
lama x terjah sn..rindu plak
1st time g ms honeymoon ..perghh memory sggh hahahaha

FAIZ ARIS said...

seronoknya pergi bercuti.... :)

nurul said...

seronokknyaaa!