CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 10, 2012

serabut


one more day serabut in dis week..huhu pagi td da la bgn lambat, 1st time kot xdgr bunyi alarm, ini semua gara-gara ubt batuk..kelam kabut mandi & siap-siap, sarung aje apa yg sempat..lps tu berkejar-kejar lak naik train, nasib baik sempat, kalau tak alamat nya lambat la ke tmpt keje..sampai kl sentral g atm dgn harapan nnt tgk kt screen amount duit makin b’tambah tp malang nya gaji blm  msk lg, sangat-sangat hampa, apasal la lambat sngt.. aku da kering kontang da nie, huh!!!

 p/s :: mood xmenentu..

6 comments:

syahirooAhmad said...

its ok.. seminggu lagi gaji.. :)

PopkoRn said...

kering2 pon masih boleh brgaya lagik kan? hehe

mizmizza said...

syahiroo:: org lain da nk dpt gaji tuk bln 1 sy nie yg utk bln 12 pn blm dpt lg..angin 1 badan..huhu

popkorn:: xde makna nya bergaya-gaya bagai..hehe

Cik tikah said...

jgn serabut2. nak period eh? haha..

diana said...

KENA LA KOREK TABUNG DULU.>:P

saya KILA said...

kita sabo je laa . haha . all the best ! ^__^