CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, February 27, 2012

aktiviti hujung minggu ;)

semalam aku & member-menber terdekat keluar untuk melakukan aktiviti menonton wayang..da lama kot semenjak suda bekerja tidak melakukan aktiviti sedemikian rupa, dulu kalau time study ada je cite baru kua terus gedik-gedik ajak mmbr bilik, mmbr umah, mmbr kelas p tgk movie, even esok ada paper pn ko relex je kn p tgk lagenda budak setan..hehe semalam g tgk cite yg tgh hot org duk ckp-ckp tu *adnan sempit 2* usha fb org ckp sal adnan, usha blog org ckp sal adnan, usha twitter pn org cak sal adnan jgk, mana boleh tahan kn ;p.. tapi patut la pn orang asyik dok cite pasal dia, sbb adnan mmg best..hehe kelakar sangat, gelak aje :D ada sorang minah rempit tu mmg stylo la wa ckp sama lu ;p


abe adnan meme terbaik ;)

lps tgk movie jalan-jalan jap konon nk window shopping je tp tiba-tiba melekat lak kt kdi body shop n terbeli la plk perfume nya ;p

i loved the smell of it ;)

8 comments:

aku HaniAsyira said...

nak tengok adnan sempit gak...

★ aIsyaH ★ said...

teringin nk tg0k tp bl0m berkesempatan la..:)

AdaM Hawa said...

hope dapat tgk hujung minggu ni.. ;)

LiNda said...

perfume body shop wangi2 kan

missp0tpet said...

i am riding basaikle...hak3~

M@W@R Q@SeH said...

lama dh x masuk panggung wayang...huhuu

Cik Adieb said...

x pena tngk adnan sempit ...

Dhaniya ShahNiza said...

I also like yhis perfume.. :)