CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 8, 2012

berjalan lagi ;)

last weekend g berjalan-jalan lagi, tp kali nie ngan my siblings lak :) kali nie kita org g Bukit Gambang Water Park & Teluk Cempedak, Kuantan.. still dlm pahang lagi..Pahang banyak apa tempat2 nk g holiday x payah g jauh-jauh..hehe pagi tu bgn da awal konon nk gerak awal ke Gambang coz even Gambang tu masih di dalam negeri yg sama tp nk kesana tu ambk masa 3 or 4 jam jgk la nk sampai. gerak dr rumah kol 9, singgah jap kt r&r temerloh makan-makan jap, sampai gambang kol 1, org punya la ramai kt bukit gambang waterpark tu, mayb sbb time tu cuti org pun luar biasa la ramai nya kn..main-main kt dalam tu kejap je xsempat pn nk jelajah sume tempat coz bwk baby agak sukar nk bergerak..main pn main kt tmpt budak-budak je..hehe memandangkan time kua dr waterpark tu ada masa lagi & kami mengambil keputusan untuk ke Teluk Cempedak, jalan-jalan ambik angin sebelum pulang ;p







sedikit berasa hati, ingatkan mahu bertemu dengan rakan yg berada d sana kerana bkn selalu dapat menjejak kn kaki d'bumi kuantan, tp apakan daya kemungkinan diri nya sibuk atau pun perjumpaan itu tidak lah seberapa penting bagi nya.tp dun worry la saya ttp happy pada hari itu :)

p/s:: lepas nie nak jalan-jalan lagi :)

No comments: