CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, February 13, 2012

buah hati..

opps...cik miza da ada buah hati..jeng..jeng..jeng.. hehe tp kali nie buah hati saya bukan lah boyfriend, teman lelaki or semua yg seangkatan dgn nya la :)..cik miza sekarang still single ok dan masih tercari-cari lg ;p buah hati yg d'maksudkan ialah anak buah a.k.a anak saudara a.k.a bdk demok dgn kata nama lain anak adik saya..dia lah buah hati pengarang jantung buat masa sekarang..if balik kg mmg dgn dia je la aku melekat, duk melayan siang malam :) walaupun kadang-kadang rasa penat tp happy..kalau orang lain hujung minggu ada plan nk kua dating o kua tgk wayang ngan en.kekasih, tp saya tidak *da ko xde en.kekasih kn so senyap ^^* coz setiap hujung minggu mesti rasa nk blk kg je coz nk jumpa bdk nie..

 mak long borek, anak buah rintik..hehe ;p

sayang sngt sama ini bdk :)

macam-macam cara nk bagi dak demok nie senyap..

p/s :: bila la nk ada baby sendiri..hehehe

13 comments:

Ckin Kembaq said...

spek dua2 style..haha

Dinar Pulau Mutiara said...

huih montelnya

•♥ Myra ♥• said...

chubby betul, heee..comel la dia. ni kalo dapat..memang kene peluk2 dia. hehe.

Zaki Muhammad said...

hah comelah anak buah dye

Aida Omar said...

demoknye budak tu..tgk tangan dia ketak2.. aiyooo geram pulak.

O CIKTEDDY said...

ahaks..omey lorh pkai spek ^_^

merahitujambu said...

comelnyaaa.moga cpt dpt baby sendiri

AiSyA LiEzA said...

ahaks... chubby n comel!! smga awak pun dpt baby sndri nnti.. amin2x.. he3

GBM said...

comeyh!! geram tengok pipi bdk tuh. kirim salam cubit2 kat bdk tu eyh. ;)

Ez-1 said...

peluk budak tu mesti best kan.... hehe...jaga budak2 ni kdang2 penat tp yg penting enjoy... :)

mizmizza said...

peluk dia mcm peluk bear..hehe kdg2 tu mmg penat nk layan dia tp happy :)

misz uzmy said...

waaahhh cam dik demox sy laaa,....

miya said...

ya Allah demoknya. ee... geram tengok tangan kau budak.