CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, February 20, 2012

reunion ex-cliffordian batch 2000-2004

last weekend yg sangat-sangat la awesome nya, serius xtipu..hehe last weekend g port dickson coz ex-cliffordian melangsungkan aktiviti reunion disana..gerak dr shah alam kol 1.30 p.m coz cik mmbr ada yg bekerja half day pd hari tersebut, jd nya kami la di'antara yg sampai lmbt d PD..hehe smpi PD area kol 3.30 pm g mkn-mkn dlu coz lapar nsb baik makanan ada reserved lg tuk ktorg..lps mkn baru g check in, sepanjang majlis reunion berlangsung ktorg menginap, mandi & tdo d Boungainvilla Resort..ptg tu xde aktiviti lg, juz aktiviti bebas je..g round2 kawasan sekitar sahaja & mcm biasa aktiviti take a picture ;) ..






malam lak aktiviti membakar ayam & karaoke..thankz kepada sesiapa yg telah menyumbangkan suara..anda semua juga sngt awesome ;)





keesokkan hari nya pula aktivit sukaneka, mmg sangat2 la happening nya..bila da berjumpa rasa mcm zaman sekolah dulu balik je, perangai masing-masing still sama walaupun da ada yg kawin, yg nk kawin yg da nk jd bapak budak, mak budak. yg da jd tunang org dan sebagainya..hehe umur 25 hanya angka ok ;p..lps habis sukaneka g main banana boat, first time kot naik benda alah nie..hehe tp mmg sngt best walau pn pd mula nya tkt nk naik..







naik bilik kol 12.15, kol 1.00 da nk kena check up..2 hari yg terasa sngt pendek..


entry kali nie sangat panjang dan banyak gambar..hehe tp sy suka ;) to all my dear frenz i luv u'ols so much..korang mmg terbaek..ada masa & jodoh kita jmp lagi :) w'pn xsemua dpt menghadiri kn diri tp kita ttp happy..

15 comments:

Mrs Banana (*-*) said...

fiffy sukeee.....;)

.: iEyLa :. said...

waaahhh...bestnye.. :)

mizmizza said...

gojes pn suka..hehe

Chenta Eyfa Najibrz said...

wahhhh best nyeww..lenkali pergi ajak la kite jugak..hehehhe

cik bubu said...

nice blog (:

faiz fakhirin said...

ramainya yg buat reunion..hehehe...

shedameor said...

macam kat kuala perlis je.

M@W@R Q@SeH said...

bestnya bila dpt jmpa kwn lama kn...

zureen said...

niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

syafiqakarim said...

amboih..untung reunion..huhu

Aida Omar said...

alo bestnye pi bercuti lepas tension..

maizatul azrina Yaakob said...

bestnye pd hehe

mimi mimo mimo said...

wahh..smgt reunion!! best...i wish i can do one! uhuk!

Mohd Norafzal said...

hahaha ingatkan ramai sgtla reunion dia..kikiki

mizmizza said...

afzal :: lebih dr 1 tu d'kira ramai la ;p