CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 12, 2012

kawan saya kahwin ;)

weekend yg happening lg Jlast weekend aku ngan cik kawan-kawan yg tersayang pergi berjalan-jalan ke bumiMelaka sebelum meneruskan perjalanan ke batu pahat *misi utama* untuk menghadirkan diri kemajlis perkahwinan kawan tersayang.

bertolak dr shah alam kol 2.30p.m, tp di pertengahan jalan satu kejadian yg x d’ingini tlht’jadi..temperature kete naik dan ini menyebabkan kereta xboleh start. 1sttu da rasa panas dok dlm kete pdhal b4 tu aircond ok je, cik kawan ckp nie maybpanas dr haba jalan *pandai ko buat conclusion kn..hehe* lps tu nmpk asap drbonet dpn da rasa lain mcm suh cik kwn bg double signal benti tepi jalan, tpkete bnyk xde tmpt sesuai nk benti..nmpk simpang ke nilai masuk simpang tu jetrs tanpa b’pk pnjg coz nk benti lps pd tol tu..tp masa nk byr tol time tu lakete tiba2 benti n xblh nk start..masing-masing da kalut, tkt org belakang mrh,dgn sisa-sisa tenaga wanita yg ada kami la yg menolak kereta itu ke tepi..rasasegan jgk tp blh gelak-gelak lg coz rasa mcm kelakar..hehe nsb baik ada insan ygberhati mulia tolong tgk-tgk kn apa masalah nya..thankz to abg xtau nama Jtunggu kete sejuk dlu lps tu bru meneruskan perjalanan..

5.30 p.m sampai Melaka,jalan-jalan dataran pahlawan, sesi bergambar tu harus di selitkan di dalamtentative program ok ;p




10 p.m baru gerak ke batupahat, sampai umah bakal pengantin kol 12.30 a.m..perjalanan yg dirasakn agakjauh jgk..penat nk tunggu bila nk smpi nya..hehe

11/03/2012, 10.30 a.m cik kawantersayang@nur yuhana suda selamat memegang status sebagai seorang isteri, toyuyu & afnan tahniah, selamat pengantin baru,selamat menempuh alamrumahtangga. semoga menjadi pasangan bahagia dan dirahmati Allah. semogaberbahagia di dunia dan akhirat. semoga mendapat zuriat yg soleh/ah. semogasemua yg baik2 lah ;)






p/s :: 3/13 dr kengkawan t'rapat da b'tukar tittle..aku nk ambk no giliran bape nie? xnak jd yg last..huhu

8 comments:

mizz miaizzati said...

suka tengok baju pengantin pompuan tu..cantikk

Prince of Noob said...

haah cantik la baju pengantin

Misha Ieza said...

bez kan tgk kawan kawen?batu pahat kampung saya :)

misz uzmy said...

CANTIK laaa pelamin dia... kim salam kawan awk..

Misz MariA said...

Gigih nya korang tolak kete...seb baik ramai2. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntiknya baju pgntin..sweet aje!!

@ deqla manjew said...

slm...bls kunjungan...cantek baju pengantin... =)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

cantik la bju pngantin..lembut..:)cik mizza,tq sudi jenguk blog kite..alang2 dtg sni dila follow blog ni..;)