CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 9, 2012

old skool ;)


baru-baru nie cik kawan ada bwk balik album time sekolah-sekolah dulu dari kampung..gelak sakan masing-masing bila tgk gambo time mudo remaja dulu..hahaha tersangat lah old skool nya..1001 cerita di sebalik gambar, tgk 1 gambar lps tu remind blk apa yg jd J dulu ambk gambar guna kamera yg pakai kodak tu je, 1 roll ada 30, kongsi ngan cik-cik kawan yg lain ;p 

 masa nie bekerjasama & buat-buat rajin d'rumah cikgu.

 x silap aku nie time jamuan akhir tahun asrama, kena pki bju sekolah..ntah apa-apa..biasa la dok asrama banyak sngt peraturan nya.


 konon-konon kalau b'gambo dgn buku tu mcm pelajar b'hemah la kn..padahal lakonan semata-mata..hehe time nie cik kawan kata muka aku sngt la budak nya, sekarang pn mcm bdk lg apa :p


 nie bergambo sblm g mkn petang, round 1 sekolah dlu nk abis kan kodak..hehe

p/s :: sume cik kawan-kawan nie la yg aku plng syg, kwn dr dulu smpi skrng..xsabar nk together-together esk..next entry gmbr the latest lak..apakah perbezaan nya dulu & sekarang..hehe ;)

5 comments:

aku HaniAsyira said...

rindu sekolah.. =)

Dak Fisha said...

rindunya kat sekolah. :(

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

wah..rindu jgk mase kat sekolah dulu. =)

Jeremy said...

Nice bonding with old friends.
Uniform

Wan Zaleha Zain said...

kalau buat reunion rase best sangat ! :D saye pun rindu sekolahhh. skrg dah masuk U.hi3