CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 27, 2012

endless love ;)

cinta cik miza ke nie yg endless love, no..no..bkn sy..hehe endless love nie tajuk cite filipina kt tv3, angkat tangan cepat sape yg ada tgk cite nie ^_^..suka sangat dgn hero & heroin dlm cite tu ;p pelakon yg sama tuk cite marimar..






aku mmg sejak dr sekolah lg mmg minat sangat ngan cite filipina, sanggup fly keluar dr asrama sbb nk g tgk cite sanay wala nang wakas kt umah mmbr yg duk kt luar..hehe kalau masa sekolah hero & heroin yg famous cite filipina jericho rosales dgn kristine hermosa..kalau ada poster kt majalah mana-mana msti beli punya majalah tu, cd yg d'org berlakon pn sanggup beli guna duit biasiswa maklum la time sekolah mana ada duit sendiri..hehe



lps tu kt sekolah ada plk mamat seiras-iras dgn jericho rosales nie mmg trs admire la kt dia, smpi skrng kot..hehe

p/s:: dingdong dantes ada dtg jom heboh kt perak, hati meronta-ronta nk g sana, tp apakan daya jauh sangat ;)

6 comments:

mumui said...

endless love ceta autumn in my heart versi korea tu...hehe

kaishin said...

layan cite filipina sambil jaga kedai hehe

Proud Mommy said...

cite filipina memang best :) hehe

Noor Haslinda said...

saya pun suka jugak tapi salah satu hero cerita endless love..akan ada kat jom heboh kat perak

Azee Hana said...

hensem sangat lelaki cite marimar tu..uwwww...hehe

AdilaAzmir™ said...

hee, jeles lah sbb tak dapat tengok pun cite tuh. katkolej tak ada tv. lgpun tak ada masa nak tengok. hari tuh guna broadband tengok kat tonton sampai limit. hahaha