CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, April 17, 2012

minat @ suka

bila g jenjalan kt mall o tempat utk membeli n blah sangat teruja dgn kdi yg mcm al-ikshan, adidas atau sewaktu dgn nya.. suka dgn sandal-sandal nya, baju-baju nya & beg nya..tp selalu nya untuk memiliki barang yg original itu agak kurang mampu tp kalau dpt yg cop thailand o china tu pn kira ok la asal kn design nya nk dkt-dkt sama kn..hehe kalau baju yg jenis jersey tu pn saya suka..selalu nya barang-barang yg b'elemen kn sporty nie simple kn, sbb itu sy suka sbb sy simple-simple je org nya..hehe




dolu-dolu ada pernah dpt rubber wristband adidas mcm kt ats nie dr somebody (dulu kn glamour ngan benda alah nie ;p) konon-konon ada sentimental value la tp hilang jgk xtau da kt mana..hehe

p/s :: lelaki yg xpandai main bola itu pelik ;)

7 comments:

.: iEyLa :. said...

i pon suke benda2 simple camtu...
xsuke nak ber"high heels" sngt..
tp skrang kurang dah.. :)

diera_nadiera ulalaaa~ said...

diera tak memilih pakaian berjenama..
lebih suka yg cantik dan selesa dr butik..
:)

aku HaniAsyira said...

still pakai gelang cmtu.. kih2.

Aida Omar said...

betul2 benda yang simple nie memang cute.. tak serabut. suka design adidas memang awesome.

anNaqia said...

suke jgk rubber wristband dlu. skrg da abes musimnya.

CiK FizA said...

suka jgk bnda2 simple nie. hee. senang nak bergerak. xla serabut sgt nnt :DD

kaishin said...

bajet lebih boleh la sambar yang ori kan tapi tak kisah pun asalkan selesa sudah kan kan kan :D