CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 30, 2012

last week yg agak bz ;)

suda lama rasanya tidak menjenguk ke blog tercinta ini ;), sedikit kesibukan minggu lepas n minggu ini. start dr dpt berita adik excident selasa lepas, ingatkan xteruk sangat tp bila tau da sampai kena tahan wad itu haruslah agak teruk kn. hati terus rasa nk balik kampung je, esok nya terus balik kampung :). malam tu kena jadi peneman adik kat hospital, kalau nk ikutkan saya mmg xboleh sangat duk kt hospital lelama, xboleh dgn keadaan n bau ubat-ubatan nya rasa sakit kepala trs..hehe tp nak buat mcm mana adik sendiri kn kena la berkorban.segan kot coz duk dlm wad lelaki, nasib baik time tido tu blh tutup dengan langsir o tirai tu..tapi tidur nya x selesa pn ddk atas kerusi rasa kebas punggung nk tunggu sampai ke pagi :p lps tu sibuk lak coz kena transfer ke hospital kuala lipis satu kerja lagi nk berulang-alik kesana..huhu

sekarang suda berada d'rumah :) doakan supaya dia cepat sembuh sebelum buka sekolah ;)

kesibukan yg ke-2 nie pulak dengan majlis kenduri-kendara kengkawan, ada yg kawin ada yg bertunang..mmg ramai sangat-sangat yg berkahwin minggu lps, mayb tarikh yg sesuai untuk mengawan kot..hehe pagi-pagi b4 keluar g kenduri tu siap-siap tp xbgtau en.abah n pn.umi nk g kenduri kawin kawan coz malas untuk mendengar kata-kata sinis mereka, tp yg pasti akhirnya mereka mesti akan tahu kn bila dorg tanya nk g mana, jwb nk g kawan kahwin lps tu mula la "ko nie asyik pergi kenduri orang je, ko punya kenduri bila lagi...bla...bla..bla...itu yg mls tu,,huhu" tp apa-apa pn dun worry masa itu akan tiba juga tp sebelum itu kena la bersabar kan :)






congratz to nurul syuhada & ismail :) semoga bahagia hingga ke akhir hayat & selamat menjalani kehidupan sebagai suami isteri ;)

4 comments:

Yana Libra said...

moga adik awak cepat sembuh ye~ :)

Nurulee said...

Moga dia cepat recover. amin =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/05/award-of-excellence-ceremony.html

budak coklat said...

semoga adik sis cepat sembuh :D

ayut said...

nmpk teruk je adik tu.smga cpt sembuh la yer... :)