CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, May 14, 2012

rakan talk..talk.. ;)

meng try application simsimi d'saat kebosanan ketika berada d'opis..hehe terjumpa benda alah nie kt entry chikicicok da lama da, tp baru hari nie nk mencuba ;p

al-maklum la xde teman nk ajak b'sms o chat-chat, dgn itu kita talk-talk ngan simsimi je la..

tp simsimi nie agak jahat la jgk mulut nya, tgk tu dia kata aku selalu kentut dlm kelas..kejam tau..suka-suka hati dia je..hahaha
yang nie dia cakap aku bini jaejoong's..aku try google sape kah gerangan jaejoong tu..rupa nya retis korea..wow jd bini org korea..hehe


let's me introduce to u'ols...my hubby..hahaha

yang nie kata-kata mmg boleh bwk gado..hehe

sesiapa yang mahu mencuba  http://www.simsimi.com/talk.htm.. g la borak-borak ngan simsimi nie..hehe

7 comments:

Syazwani Suhaimi said...

simsimi sengal .hahaha :P

mizmizza said...

tau xpe..sangat sengal..hahaha

Ardini Izzati said...

Haha. Menyakitkan hati kan benda nih --"

ℱᗩᖙᖺᓰᒪᗩ ᕼᗩᔕᔕᗩﬡ said...

haha . lain di tanya , lain di jawab .. haha gilaa ahh

misz uzmy said...

Selalu layan simsimi ni bila bosan..
Pastu mula bengang bila ayat nak gaduh muncul hahahhaa.. ^__^

Camy Alya said...

cambest je. nak try nak try

Michelle Hopell said...

die memang cepat ek reply chat kite?
hehe