CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 18, 2012

berpicnic di hujung minggu ;)

last weekend aku & kengkawan yg seangkatan melakukan aktiviti mandi manda di air terjun ;) Sebenarnya sepanjang-panjang perjalanan menuju ke Ulu Yam tu banyak sangat lokasi yg cantik-cantik untuk melakukan riadah d hujung minggu but kami sepakat untuk memilih lokasi Hutan Lipur Sg.Sendat, Ulu Yam,Selangor ;)..

tikar, surat khabar sume lupa nk bwk dan akhirnya menggunakan apa yg ada je dlm kete..kertas manjung je yg ada..hehe blh la kn dr xde ;p


2 comments:

.: iEyLa :. said...

waaahhh..syoknye la picnic sblm pose..hiks

cincin permata said...

wahhh , seronok nye .. kan best kalau tira dapat ekot :))) hihokkk .