CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 2, 2012

hujung minggu b'sama cikgu sekolah ;)

maksud tittle entry mcm rombongan sekolah bersama cikgu-cekgi..hehe hujung minggu yg t'sangat la happening nya dan d'penuhi gelak ketawa sepanjang masa..siapa sangka sekarang boleh together-gether dgn cikgu yang dahulu nya t'sangat la garang..jujur cakap time sekolah dulu bila masa subjek Bahasa Melayu je trs rasa seram sejuk sbb takut, lagi t'seksa jiwa raga bila time Bahasa Melayu penulisan, lama wooooo rasanya nk tunggu sampai abis waktu..Lagi satu cikgu garang nie merangkap warden asrama dan aku salah seorang penghuni asrama, bila time buat kerja-kerja ponteng prep, ponteng g surau, ponteng g latihan sukan ponteng sekolah mst kantoi punya dgn cikgu nie, x tau berapa banyak kali da la kena denda tu kn..hehe but times flies too fast, da 8 tahun meninggalkan zaman sekolah..Cikgu Intan da x garang macam zaman sekolah dulu ;) happening bila b'sama beliau..banyak nasihat dan pesanan yg d'berikan..thankz cikgu :)



Sabtu petang berjalan-jalan ke Bahagian Teknologi Pendidikan, Bukit Kiara, p tgk Pertandingan Caklempong & Gamelan SBP..tgk bdk-bdk sekolah yg b'semangat kalau ada pertandingan2 mcm nie, t'ingat zaman sekolah dlu..#brassband dlm ingatan ;)

Aktiviti b'karaoke d'malam minggu dan m'raikan besday girl...hehe

Menghadirkan diri di kenduri kahwin yg b'langsung d'rumah bakal adik ipar cikgu..sambil-sambil nk meluaskan pandangan bak kata cikgu..hehe

3 comments:

aiN NaJwa said...

meriah nyer..wah gmbar 1'st n 2'nd same la tudung kiteee..!~ ;) hehehe...

mizmizza said...

nanti kita pki tudung tu sesama br la boria..hehe

Cik Yaya said...

bestnyer..jln2 dgn cikgu..
heeehehe