CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 16, 2012

suka suki with my buddies ;)

last weekend b'holiday b'sama my buddies di pulau pangkor. percutian ini hanya itu golongan single-single aje ok..hehe time muda remaja @ single nie aje la yg bnyk masa nk together-gether ngan kengkawan kn.nnt bila da kawin sure susah da nk keluar b'cuti sama-sama..kalau da kawin nnt mst nk g holiday ngan husband dia je kn ;p

14.10.2012 (Ahad)

Gerak dr rumah pkl 6.30 pg, gerak awal smpi awl kn :D

time nie benti jap coz masing-masing kelaparan..b'fast cekodok pisang et + sambak hitam ros a.k.a ikan :p


 naik feri kt jeti lumut :)

sampai kt pangkor ktorg sewa moto,nk naik teksi mcm xberbaloi je..kalau sewa moto ptg-ptg blh jln-jln naik moto pusing pangkor tgk keindahan alam semesta..hehe tp kn tgk la helmet nya tu mcm apek jual sayur..haha 

 selepas melakukan aktiviti snorkelling & island hopping..b'ronok-ronok kami dpt tgk ikan..hehe

15.10.2012 (Isnin)








pagi-pagi bangun hirup udara segar laut..sangat nyaman :) 


masa untuk pulang..

percutian yg sangat happening b'sama mereka-mereka :)

FRIENDS BY HEART
SISTERS BY SOUL..

thankz to ALLAH S.W.T kerana m'anugerahkan mereka-mereka ini untuk m'ceriakan hari-hari saya :)

2 comments:

Sayidah Nafisah Ruslan said...

teringin ak pergi sini.. tak pernah sampai pun lagi.. huhu.

em awak.. kalau boleh buanglah word verification dekat komen ni ek, lebih senang nak komen nanti.. heeeee

:D

Hnahdy said...

bestnya... pulau pangkor