CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 10, 2012

d'landa musibah :'(

mengharapkan disember kali ini akan b'lalu dengan baik sekali tetapi itu hanya rancangan kita tapi tuhan yang menentukan segala nya..dugaan o musibah tu kalau nak datang xde bagi hint kan, so kita mmg kena sentiasa bersedia dgn apa pn yg akan t'jadi..last friday, my friend n i involved in an accident, tapi time tu bukan saya la yg drive, mmbr yg drive..kereta & moto..sangat-sangat b'syukur akak & abg yg naik moto tu xde apa cuma luka ringan je dan kami juga tiada apa cuma gangguan emosi sahaja..tetapi pengalaman t'sebut sedikit sebanyak membuatkan saya takut balik tuk drive sendiri..huhu

sedikit sebanyak selepas dr kejadian itu t'rasa betapa perlunya lelaki d'dalam hidup ini, coz cara pemikiran lelaki n perempuan dlm m'yelesaikan masalah nie b'lainan..thankz untuk kwn-kwn yg dtg membantu..



p/s :: d'harapkan abg-abg, kakak-kakak, adik-adik, pakcik-pakcik, makcik-makcik jika memandu tu haruslah berhati-hati dan ikut lah undang-undang yg telah d'tetapkan :)

No comments: