CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 26, 2013

BFF

bukan senang nak cari kawan yang baik dan bukan senang juga untuk menjadi kawan yang baik.

kawan yang baik adalah orang pertama yang akan d'cari bila tiba masa sedih atau gembira, tempat meluahkan perasaan yang tak dapat diluahkan kepada kawan biasa.

dan kalau kita hendak mendapat kawan baik yang baik, kita mestilah terlebih dahulu menjadi seorang kawan yang baik kepada kawan baik kita ;)

dan semoga kita menjadi kawan yang baik!

sangat-sangat b'syukur kerana d'kelilingi kawan-kawan yang baik sejak dari sekolah dan universiti :) eventho da ramai kengkawan yg da b'tukar status dan xboleh nk b'joli-joli sakan sangat seperti zaman single dulu tapi kita tetap kawan baik ok ;)

oleh kerana saya agak pemalu dengan kaum adam so saya xde ramai kawan baik di kalangan lelaki cuma pacik sorang nie je yg sudi nk b'kawan baik dengan macik yg blur nie..thank u so much..x lama lagi pacik da nk kawin jgn lupakan macik ok:)..macik doakan sume perancangan akan b'jalan dengan lancar...amin...

video

dis video special to o'ls my buddies...sayang korang sume ;)

p/s :: pacik...macik kidnap gambar pacik dr fb..jgn marah ;D

7 comments:

Acik Riotaro said...

nk cri musuh senang aje kn..
nk cri sorg bff yg btol2 bff la mmg ssh..

Zainal said...

betul tu , kawan menangis bersama susah dicari , tengok entri baru saya Gambar ngeri kemalangan bas ekspress di Hulu Selangor

Seneorita Baharin said...

setuju sgt, bukan senang kan nak dapat kawan yg baik dan selalu berada disamping kita..kalo ada 2, kte kena jaga diorg baek2 like our family.. :)

Shazwani Othman said...

kekadang lagi senang nak bercerita something dekat kawan-kawan compare to family.kan :)

Noor Mala Shahar said...

kawan baik ibarat bintang-bintang di langit

Noor Mala Shahar said...

kawan baik ibarat bintang-bintang di langit

syahirah said...

tntg shbt =)

http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2013/03/bingkisan-untuk-seorang-sahabat.html