CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, July 23, 2013

menjadi rebutan..

oppsss...aku jadi rebutan..oh nooo...*mesti ada yg rasa mcm nk muntah je dgr statement nie..hehe ;p
bukan menjadi rebutan siapa-siapa tetapi menjadi rebutan untuk dijadikan pengapit di majlis kahwin ;)
alasan utama kerana saya belum kahwin & single...tp saya nie jenis pemalu mana boleh, nanti pengapit yg lebih malu & nervous dari pengantin, mcm mana tu..tp kalau yg da minx tolong tu kawan baik susah jgk nk bg alasan x nak..huhu pernah sekali je kot jd pengapit itu pn pengapit terjun sbb da xde org lain ;p  kita tgk je la nnt mcm mana ok saya terima ke tidak tawaran itu..hehe 

pengapit tersepit ;p

4 comments:

Norhasniza Khalid said...

cantiknya walaupun tersepit. hihi

Nurul Ashikin said...

Tahniah, will be soon lah tu ^_^

PeRdU cINta said...

ambil berkat je :)

DRC said...

insyaAllah, berkat pengantin tu berjangkit.. :D