CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, November 9, 2013

..long-long time..

tiup-tiup sikit sawang kt blog nie..kesian da berhabuk-habuk da gaya nya ;p rindu sangat da kt cik belog nie..mmg sangat sibuk dengan perkara harian lagi-lagi da start keje baru nie mmg masa sangat terhad..baru sebulan start keje baru, nk sesuai ngan keje baru nie agak sukar la jgk rasanya..tp kena hadap jgk la kn tuk meneruskan kehidupan seharian..hehe *ayat xblh bla ;p* 
banyak cerita terkumpul utk diceritakan..hehe tp kalau akhir-akhir taun nie xde cite lain nya, cite org kawin je ;p 

cerita 1 # hari raya haji

berserdehana aje raya aji taun nie :) xde kemana pun..raya dirumah & dikampung sahaja..cuti pun xde..







cerita 2 # bff kawin

ke utara la pulak kita..niat dua dlm 1, g bestie kawin & sambil berjalan-jalan..hehe kawin da bestie masa zaman belajar kt melaka dulu..congratz babe..akhirnya bahagia kunjung jua untuk kamu ;) time nie g melawat ayah kawan @ eim kat hospital baling jgk..da alang-alang kn ada kt sana..lps blk hospital p b'jalan ke pulau pinang plk..1st time weh jmp jambatan pulau pinang..haha 






cerita 3 # sepupu kahwin

baru 2 minggu lepas sepupu t'rapat selamat menjadi suami org,congratz farid & isteri..perjalanan yg sangat jauh dr raub ke felda keratong even still lg dlm negeri pahang tp mmg sangat jauh..puas la nk menyampai nya..hehe smpi rasa nk berguling-guling dlm kete :D



cerita 4 # kawan sebantal, setilam, kawan peluk cium kawin

cite nie kalau nk ikut kan mmg tergolong dlm cite syahdu jgk la, mmg agak terasa jgk bila bestie da kawin ,coz bila da kawin confirm lps nie xkan sama dgn yg sblm nya..ktorg mmg rapat kawan dr form 1 smpi la tua nie lps tu before nie mmg dok serumah sebilik..mmg itu la kawan susah senang dr dulu smpi skrng..




tahniah babe & bibo..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..inshaallah nanti aku akan mengikut jejak langkah mu..hehe doakan aku :)