CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 18, 2015

rasa kat hati tu allah yang bagi..

krisis dengan diri sendiri..
da banyak kali pesan dengan hati sabarlah...
tp for the normal person lagi-lagi utk makhluk yg namanya perempuan bila umur da di penghujung 2series n bila dia rasa dia je yang tinggal di kalangan kawan-kawan yg masih pgg tittle single n blm berdouble mesti ada rasa something..i dont know why..tak tau la aku je rasa begitu tp bkn org lain..rasa sedih..
ko rasa nnt ko ditinggal kan keseorangan terkontang kanting xde kawan utk mengadu domba..
tp yg sebenarnya rasa bersyukur lg coz keluarga masih lagi disisi..itu sebenarnya da lebih dari cukup..

everything happens for the reason rite..maybe allah tau apa yg terbaik untuk ko..bersangka baik dengan allah..
dulu-dulu aku xde lg perasaan mcm nie tp xtau kenapa sekarang berperang dgn diri sendiri..
pesan pada hati jodoh..pertemuan..ajal dan maut tu ditangan tuhan..
ko sendiri pn bukan tak pernah diuji..

Pesanan untuk diri sendiri :

” You might be married to the worst man on earth, like Asiah who married Firaun (Pharoah), but it didn’t change her (aqidah).
You might be married to the best man on earth, like Nabi Lut’s wife, yet that doesn’t mean you’re going to Jannah with him.
You might not be married at all, like our beloved Maryam yet Allah SWT places your status above all other women on earth.
Have faith in Allah always and place your full trust in Him. He’s the central focal point of our lives “
- Heba El-Haddad

ayad kalau ditakdirkan mami tak kahwin sampai ke tua..ayad temankan mami ok..

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Kostya Shaknov said...

Выбирай: заказать проститутку ххх5
и обворожительная леди пригласит к себе в гости или приедет к вам. Приятное общение, не забываемый секс, приятный отдых гарантирую! Подвергаться смерти для того, чтобы жить в истории, - значит заплатить жизнью за каплю чернил.